söndag 17 maj 2015

Vårstädning


Hej alla bloggvänner och tack för kommentarerna angående mattan! Den ligger kvar i vardagsrummet och kommer att stanna där ett tag framöver. Nu har vi börjat med vårstädning på sommarstugan och hemmat kommer att hamna i andra hand, för snart blir det dags att flytta ut till vårt sommarparadis.

Nu har löven spruckit ut och allt börjar grönska. Härligt, härligt! Igår var det riktigt varmt och soligt och vi passade på att äta lunch och dricka kaffe ute i solen mellan varven. Det var så skönt på terrassen så helst hade man bara kastat sig i en solstol och inte gjort någonting alls. Som tur så har vi inga utemöbler på plats ännu, utan det var bara att ta itu med sysslorna. Maken fixade ute på gårdsplanen och jag städade inomhus. Havtornsbuskarna har fått blad och hoppas det kommer mycket bär i sommar.

Maken och Ronja (vår gräsklippare) sköter om gräsklippandet
Snart får vi hoppa i! Well, well... jag hoppar ju inte i förrän juli, eller innan vattnet närmar sig tjugo grader! Yngsta dottern simmade redan i april så hon lär inte brås på mig.

Dottern var ivrig med alla utelekar på gården. Här finns så mycket mera utrymme än hemma på gården i stan.

Inomhus är det nu städat och det är klart att flytta in. Gäststugan och bastubyggnaden skall ännu få sig en omgång. Älskar ljuset som strömmar in och jag längtar redan nu efter att flytta hit.Fin söndag till er alla!


.
4 kommentarer:

Kia sa...

Hej!
Vad mysigt skärgårdsställe ni har. Jätte fint! Kan förstå att ni flyttar ut dit till sommaren.
Ha en toppen vecka!
// Kia

House and Garden by Bia sa...

Härligt !!!
Önskar dej en fin söndag och hoppas solen skiner hos er...det gör den här ;)
Kram bia

Funccis sa...

Härligt härligt!! Nya tider, nya utmaningar. Hoppas ni får en underbar sommar!

Ingela sa...

Jag tycker väntan på värmen är för lång i år. Får hoppas att vi får kompensation för det i slutet av sommaren i stället!
Fina tivolibilder i följande inlägg.
Kram!