tisdag 19 maj 2015

Tivoli
Förra helgen kom Tivoli till vår stad och förstås ville vi gå på tivoli. Vem vill inte det?! Jag älskar att fotografera minerna på alla människor som hänger upp och ner i de grymma karusell-monster-anläggningarna. Själv sätter jag inte min fot i en karusell för jag skulle klara ungefär ett halvt varv innan illamåendet skulle slå till. Men stämningen, oljudet, vrålen, skratten, gnisslet, popcornsdoften, musiken... allt gör att stämningen på tivolit är på topp och det vill man inte missa! Åtminstone inte om man är 6 år så med hänsyn till 6-åringen i vår familj går vi på tivoli om tivoli kommer till stan.
 

.


PS. Ni får ursäkta att denna inredningsblogg saknat inredningsinlägg den senaste tiden men jag har helt enkelt inte tid med inredning nu när allt annat kommer i vägen. Dessutom tycker jag om att spara bilder från olika händelser här på bloggen, mitt lilla bildarkiv. Det är roligt att gå tillbaka senare och se vad som hänt tidigare så därför blir det en salig blandning av allt mellan himmel och jord.

Inredningen är nog ett ständigt återkommande ämne i min lilla värld så det kommer mera inredning senare. So long!.

3 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Mysigt att gå på tivoli. Själv är jag en riktig fegis....
Kram Suss

Nilla Q sa...

Underbara bilder!
Ja, visst är bloggen bra att ha som en dagbok, det är alltid kul att gå tillbaka bland bilderna och se vad man sysslade med :)

Kram Pernilla

House and Garden by Bia sa...

Dom tycktes ha kul iaf ;))
Önskar dej en fin pingst helg!
Kram bia