torsdag 14 maj 2015

En gammal goding
Jag har två gamla mattor i förrådet som jag egentligen har kasserat för länge sedan. Eller riktigt så är det inte, utan den ena har jag på sommarstugan som vintermatta. Den är stor, 2x3 meter, och tjock och varm att ha på golvet på sommarstugan under vintern. De vintersäsonger som vi har bott på stugan har det varit skönt att sätta fötterna på den mjuka mattan under köksbordet när det är kallt. Men på sommaren har den åkt ut i förrådet igen.


Idag kom jag på att jag skall ta in den andra mattan här hemma och har nu placerat den i vardagsrummet där jag tycker att den ligger ganska bra. Har inte bestämt ännu om den får stanna eller gå.
Ju mer jag ser på den desto bättre tycker jag att den är. Tänk, vad man kan ändra sig! Mattorna har så många gånger varit nära att åka till soptippen för jag trodde aldrig att jag skulle vilja ha dem igen (annat än som golvvärmare på stugan då). Nu är dessa mattor "inne" igen och bokstavligen också inne hos oss! De är ju inga äkta persiska mattor. Men som sagt, ju mer jag ser på den desto finare blir den. Kanske jag tar hem den andra mattan också och placerar den under matsalsbordet i vardagsrummet.Vad säger ni andra? Hiss eller diss för min gamla matta?.
7 kommentarer:

Ingela sa...

Hiss alla gånger! Jättefin är den!

House and Garden by Bia sa...

Man ska aldrig kasta saker på än gång har jag märkt...har gjort samma som du, efter tag ser man det med andra ögon...jag har tagit tillbaka en del saker från loppisen och målat det...och vips så ser man det med andra ögon ;))
Tycker din matta är fin ;))
Kram bia

Hemma på Sjuan sa...

Tycker mattan är snygg! Passar bra in bland de andra sakerna. Snyggt soffbord, vart kommer det ifrån? Kram Suss

Livet på Vestergård sa...

Jättefint!

Anonym sa...

Tycker den passar riktigt fint där. Ibland kan det vara bra att slänga in i förrådet saker som man är less på - vips ser man dem med helt andra ögon när man tar fram dem igen . Gillar färgerna i ert vardagsrum. Ha en skön helg.
-Lotta-
http://hemmahosingeborg.casablogit.fi

A House With A View sa...

En solklar hiss, självklart, superfin är den! Och så fint tillsammans med kuddarna. Jättefint bord också, vad fint du har det.


Många kramar aka

Petra sa...

Absolut hiss! Jättefin är den, och den påminner lite om en som jag (hrmmm) också har ute i förrådet...