söndag 15 mars 2015

Sovrum (tour de la casa de sabina)
Eftersom jag har fått förfrågan om att visa mera bilder hemifrån skall jag ta er med på en rundvandring, en tour de la casa de Sabina. Ett rum som jag knappast aldrig har visat här på bloggen är vårt sovrum, i den skepnad det är idag i alla fall.

Vårt nuvarande sovrum var tidigare äldsta dotterns rum och likaså fototapeten som hon fick när hon bodde här. Sedan ville hon byta rum med oss och flyttade upp på övre våningen till vårt sovrum, och vi fick flytta ner till hennes rum. Här är vi. Med en fototapet som föreställer stenar och strand. 


När man kommer in från tamburen till hallen finns sovrummet till vänster. Här följer ett bildregn från sovrummet...

Dessa stolar är mina favoritstolar - bra att slänga kläderna på innan man går och lägger sig. De borde bara kläs om. Jag har själv dragit det vita tyget på dem för några år sedan och det sitter inte snyggt längre.

Kakelugnen är härlig att elda i på vintern då det känns riktigt kallt.Från hallen ses vardagsrummet rakt fram när man kommer in. Mera om vardagsrummet en annan dag.Vilken fantastisk fin vårdag vi har idag. Solsken och fågelkvitter som ger lyckorus i hela kroppen!Skön söndag till er alla!
.


4 kommentarer:

Petra sa...

Häftigt med kakelugn i sovrummet! Kan tänka mig att det är skönt mitt i smällkalla vintern! Lilla halvmånebordet gillar jag också, har själv varit på jakt efter ett i flera år men aldrig hittat något tillräckligt litet för den tilltänkta platsen.

Lyckoslanten sa...

Du har det så smakfullt inrett Sabina!
Kan fantisera om hur det är att läsa en bok i sängen med en brasa som avger mysiga ljud.
Ha det så gott i ditt vackra hem! ♥︎

Ingela sa...

Roligt att se lite mer av huset, och att få ett hum om hur rummen ligger i förhållande till varandra.
Jag vill gärna se mer av ert fina hem!

House and Garden by Bia sa...

Trivsamt och fint ;)....härligt med en kakelugn i sovrummet !!
Ha det gott!
Kram bia