tisdag 17 mars 2015

Vardagsrum (tour de la casa de sabina)Rundvandringen hemma hos mig fortsätter med ett bildregn från vardagsrummet.
 
Detta är det rum jag har visat mest hittills tror jag. Därför att rummet vätter mot söder och har fullt ljus hela dagarna, så det är ljusast och bäst att fota. Och nu har jag fotat. Från alla håll och kanter. Såhär ser vardagsrummet ut för tillfället. Tavlor och små föremål växlar plats nu som då.

Till höger finns sofforna och tv:n och till vänster matsalsbordet. Dörren till höger går till gästrummet och dörren till vänster till yngsta dotterns rum. Från hennes rum kommer man även direkt till vårt sovrum, som har ingång från hallen.Denna bild är en äldre version, här syns den gamla svarta taklampan ovanför soffbordet som idag är en beige version och tavlorna ovanför sofforna är utbytta men här ser man nästan hela rummet. Till höger om den svarta vitrinen finns en kakelugn. Det finns tre kakelugnar kvar i vårt hus men från början har det funnits kakelugnar i nästan varje rum. Huset är byggt 1830 så det har skett en hel del ändringar här sedan dess.
 
 
Touren kommer att fortsätta till dotterns rum som är en färgchock i kontrast till det svartvita vardagsrummet. So be prepared.
 
 
 
.

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Himmel så fint du har det, vilket härligt rum! Det var roligt och se flera olika bilder.
Kramar/AM

Inredning och Guldkanter sa...

Vad hemtrevligt det ser ut hos dig! Vardagsrummet är det jag fotar mest i också. Stort och ljust rum hos mig med. Kram Pernilla

Hemma på Sjuan sa...

Så snyggt i ert vardagsrum. Vart kommer sofforna ifrån? Och soffbordet? Spännande att se hur dottern har det. Kram Suss

Sabina sa...

Sofforna Ikea och soffbordet Asko.

Funccis sa...

Har orkidén vissnat redan?

Sofia - Strawberry Dreams sa...

Ett himla mysigt vardagsrum måste jag säga! Harmoniskt.