fredag 13 mars 2015

Hej Fredag

 
 
 
Ett snabbisinlägg inför helgen kommer här. Solen lyser och vädret kunde inte vara bättre en marsfredag som denna, dessutom fredagen den trettonde. Har ni lagt märke till hur många fredagen den trettonde det har varit under det senaste året?! Många! Jag är inte vidskeplig av mig men instinktivt reagerar jag ändå när jag hör att det är fredagen den trettonde (och korsar fingrarna i smyg under bordet).
 
 
 

En superöverraskning mötte mig när jag kom hem igår. Hade fått en försändelse med smycken från Stinas Pearls och orsaken att just jag hade fått dem var att jag har lagt in en liten önskan om tasselshalsband i sortimentet och nu är de här! Dessa är sas prototyper men visst är de väl fina!?
 
 
Naturligtvis tog jag tassels på mig till jobbet denna fredag och det kändes genast så mycket roligare att gå på jobb. Inte för att jag annars heller har något emot att gå till jobbet för jag får träffa så intressanta och härliga människor varje dag. Men smycken är ju alltid smycken...

 
 
 
Jag hamnade på en snabbisbild tagen av dottern med iphonen.

 
Det blir en fullspäckad helg igen med mycket program. Helgen inleder vi ikväll med "familjemiddag" på vår favorit kebabrestaurang. Sedan sprids familjemedlemmarna åt alla håll när var och en har sina egna aktiviteter. Vad skall du göra denna helg?
 
 
 

Önskar er alla en riktigt
 
härlig fredag
 
och en solig och
 
fin helg!
 
 
 
 
 
 
.3 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Jättefina smycken :)
Ha en skön helg!
kram Tini

Så Vitt Jag Vet sa...

Härliga tasselsmycken! Önskar dej en härlig helg!
Kraam
Sanne

Inredning och Guldkanter sa...

Det var väldigt fint! Kebabmiddag vart det här också:) Kram Pernilla