måndag 13 september 2010

VackertBröllopet som vi var på i lördags var mycket vackert. Så även brudparet, som jag dock har valt att visa "suddigt" eftersom jag inte frågat lov om jag får visa här på bloggen. Men så vackert par som dom är så vill jag ändå delge en skymt, tillsammans med den söta brudnäbben som jag är stolt mamma till! Hon förde sig som en prinsessa hela kvällen. Tills dansen började och hon rockde hej vilt... tillsammans med brudparet!! Storasyster var ej sämre på dansgolvet hon heller, med brutet ben! Finns viljan så finns kunskapen...:) 
 Ifall blommorna känns bekanta från ett tidigare inlägg, så var det när vi testade festdekoreringen till bröllopet som jag hade fotat likadana bilder


Det var en mycket trevlig kväll och vi blev bjudna på, inte bara god mat, utan även överraskande och underhållande program. Med ett leende på läpparna vill jag tacka brudparet för en oförglömlig kväll! Nu är det måndag igen och medan brudparet flyger iväg till spännande resmål knegar vi andra vidare här hemma.


Önskar er alla en trevlig vecka och brudparet en trevlig resa!

Kram Sabina

5 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

En sån vacker brudnäbb! Ja, brudparet också förstås :)
Härliga färger för ett höstbröllop!

Ha en fin vecka!

Anonym sa...

Vilken bedårande brudnäbb!! H&L hälsar så mycket till C !

Anonym sa...

Hon är ju så bedårande söt er C! Det låter som om ni varit på en riktigt härlig fest. Grattis till brudparet, önskar jag också. Skön vecka, kram Mia

Anonym sa...

Saknar din blogg alldeles hemskt!! Men ha det bra och njut av att det inte längre känns som ett "måste"! kraaam!! Ma

Hemmets ljuva stunder sa...

hej sabina!

vad tråkigt att du ska lägga ned bloggen, man man kommer till sit slut och så är det.
Väldigt fina bilder.
jag måste fråga mig bilden som du tagit på tjtjen och de vixna är suddiga, vad har du för objektiv? det är sådana bilder jag vill åt men måste veta vad för objektiv?

Kram Lisa