onsdag 15 september 2010

The End


Här tar tiden slut för Casa de Sabina men du är välkommen att följa med mig till min smyckesblogg S.M.S som du hittar HÄRDet är snart två år sedan jag gjorde mitt första blogginlägg och startade min tid som bloggerska. Det har varit en härlig tid! Jag har lärt mig mycket, kommit till insikt med många saker i mitt liv, och lärt känna många underbara människor genom bloggen. Bloggen har verkligen gett mig mycket och jag är tacksam för allt positivt den har fört med sig! Tack alla ni som följt med mig under tiden och speciellt tack för alla kommentarer som förgyllt min vardag!!!

På senaste tid har jag dock känt att bloggen tar mer än vad den ger... jag har helt enkelt inte tiden som krävs för att blogga. Därför väljer jag nu att lägga ner Casa de Sabina och satsa tiden på annat som jag tycker är viktigt i mitt liv. Bland annat min kära hobby smyckestillverkning, kommer jag att ägna mig åt så länge det känns roligt. Vill du följa med mig under skapandet i pärlornas värld kan du kika in i min smyckesblogg S.M.S (smycken med smak). Lämna gärna kommentarer (oberoende det gäller smycken eller annat) för jag kommer att sakna er alla som blivit mina vänner genom bloggen.

Stor kram till er alla!!!

Sabina

19 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Min kommentar: så ledsamt att du slutar... :(
Din blogg har verkligen varit inspirerande med varierande innehåll och förstås en massa fina bilder från ert vackra hem och sommarstuga.
Hoppas du lämnar bloggen kvar ändå, så man kan gå tillbaka och kika igen senare!
Det är kul att ha träffat dig live en gång!

Ha det nu riktigt bra Sabina!
kram, Ann-Christine

Ulrika sa...

Hej

Så synd! Din blogg är en stor inspirationskälla. Lycka till med smyckestillverkningen ;)

Kram U

Livet på Vestergård sa...

Så synd att du slutar! Men tidsbristen kan jag förstå, det tar faktiskt ganska mycket tid att blogga...
Kikar väl in på din smyckesblogg nån gång :)
Ha det bra! Kram Kicki

Kamomilla sa...

Jag förstår dig, det är svårt att hinna med allt, du har så mycket annat på gång också. Men det känns verkligen synd, du har varit en av mina klara bloggfavoriter...

Tack för all glädje du spridit- jag hoppas du en vacker dag hinner ta upp bloggandet igen.
Kram

Louise sa...

Jag får sälla mig till gänget som tycker det är synd att du slutar. Du har haft så vackra bilder på bloggen hela tiden... Lycka till med dina smycken och allt annat!
Kram, Louise

Vekarus sa...

Kaikkea hyvää perheellenne!

Lena sa...

Ja, så är det, allt har sin tid... Ett varmt Tack för att du delat med dig av dina underbara foton och blogginlägg under denhär tiden. Allt gott till dig och dina nära,

Lena

Petra sa...

Vad synd, jag som precis har hittat hit =( Men det är sant, ibland tar bloggandet så mycket tid från annat.

Limetwig sa...

Jag önskar dig all lycka med S.M.S!
Jag kommer sakna dina fina bilder på ert hem och er underbara sommarstuga! Får hålla koll på dig via smyckena...
Ha det bäst! Åse

Anonym sa...

Va tråkigt att du slutar. Men jag kommer fortsätta att titta in i din smyckesblogg och se vad du skapar för vackra saker. Kram

alegni sa...

här är en till som tycker det är trist att du lägger ner din blogg, men jag förstår så väl att man som småbarnsmamma inte hinner med allt man skulle vilja syssla med.
vi får hålla kontakten via smyckesbloggen i stället, och förhoppningsvis träffas igen öga mot öga någon gång i framtiden. allt gott! kram
ingela

Tina sa...

Hei Sabina! Nå må jeg virkelig beklage, jeg har helt glemt awarden jeg har fått fra deg, utrolig trivelig ble kjempeglad, men det har jo gått helt i glemmeboka. Men idag fant jeg illustrasjonen og fikk virkelig dårlig samvittighet... Nå kommer den på bloggen min om noen strakser. Håper du tilgir...!

Lilith sa...

Vad ledsamt att du beslutat dig för att sluat blogga! Kommer verkligen att sakna din blogg, som alltid varit fylld med de vackraste bilder. Men jag förstår så väl att bloggandet tar mycket tid och känns det inte heller givande längre så är det nog lika bra att sluta. Tack i alla fall för allt vad din fina blogg givit, och kanske, kanske dyker du en dag upp i bloggsammanhang igen! Ska kika in på din smyckesblogg lite då och då. Allt gott till dig och din familj!

Kramar från Milla

Anonym sa...

Verkligen synd Sabina, men jag förstår. Jag har ofta besökt din blogg, beundrar verkligen dina bilder, och sedan har jag ju "haft lite koll" på vad som händer i familjen S också:) Håller gärna kontakten på annat sätt framöver!
Kram, Lotta

Anonym sa...

Det har varit så roligt att titta på dina fina bilder kära Sabina! Samtidigt har det känts som att hälsa på hemma hos er, snyft! Men även jag förstår att allt har sin tid. Jag hoppas dock att du kommer igen, när det känns så. Man behöver inte "hålla alla sina löften till sig själv"! Kram!! Ma

Moster och jag sa...

Jag ställer mig också i raden med de andra.... tråkigt att du slutar. Dina bilder är så ljuvliga och det har varit roligt att följa med din blogg. Kommer att sakna den!!! Men förstår också att tiden kanske inte räcker till, för det behövs mycket tid till bloggandet. Men det ger ju mycket också.
Trevlig att ha fått träffa dig i verkligheten också:)
Önskar dig lycka till med smycke tillverkningen och allt gott till dig och din familj.
Säkert kikar jag in till Smyckesbloggen nån gång.
Ha det gott!! kram Maj-Gun.

Anette Willemine sa...

Takk for følge, Sabina! Det er leit du ikke skal lage innlegg på bloggen din, men jeg forstår godt hva du mener. Blogging kan ta mye tid, og det er ikke alltid så lett å ha den tiden å avse. Jeg ønsker deg lykke til videre, og så følger jeg deg videre på smykkebloggen din!

Ønsker deg en deilig søndag!

Klem,
Anette Willemine

Braheliving sa...

Det var tråkigt Sabina men jag får följa dim smyckesblogg istället.

Lycka till!

Kram Tina

Lilja's Corner sa...

Va tråkigt, jag kommer att sakna dina inlägg! Men man ska naturligtvis göra det man själv tycker känns rätt. Hoppas vi "hörs" igen! Sköt om dig!

Kram/Nina