lördag 14 augusti 2010

Öronvärk och brutet ben...Det låter inte så värst trevligt i sommarvärmen, eller hur...? Öroninflammation har jag dragits med i exakt en vecka nu, och häromdagen hoppade äldsta tjejen på trampolinen och fick benet brutet. Ajajaj... men vi njuter!!! Bättre väder än såhär hade vi inte kunnat tänka oss att få... sista helgen innan skolan börjar.


Vi tar ut det allra sista av sommaren och njuter för fulla muggar. Däremellan packar vi och förbereder oss mentalt för flytt tillbaka till stan. Vi ska ännu hinna med en båtfärd ut till vännernas villa, plantera några vinbärsbuskar, och det ena och det andra.

Ännu är inte sommaren slut och det känns väldigt avlägset med skolstart. Det är ju faktiskt hela en-och-en-halv-dag kvar! Ut i solen och sommarvärmen... tjohooo!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men fy va tråkigt! Öroninflammation är verkligen inte trevligt och stackars liten som har brutit benet. Men ni verkar ändå ha det härligt och njuta av sommaren. Kram

Lilja's Corner sa...

Aj då, vilken otur ni haft. Men roligt att höra att ni njuter ändå! Man kan ju egentligen inte göra annat i detta härliga sensommarväder!

Häftig bild på petunian! Den ser ut som om den vore gjord av läder.

Kram/Nina

StrandviksVillan sa...

Äsch då, så trist! Öroninflammation är visst nåt som många haft denna sommar. Som tur är brukar barn fort bli i skick igen när dom brutit nåt, men jobbigt är det förstås. Hoppas hon inte behöver ha ont... :(
Hos oss hade dottern feber, över 39 grader, i tre dagar, så hon missade slutet av danskursen och uppträdandet. Dessutom nu då det är så varmt...

Njut nu av de sista dagarna! Fast man kan ju ha det skönt på kvällarna också, även sen skolan börjat :)

Braheliving sa...

Oj vad tråkigt att N har brutit benet. Nåja, tur att hon hunnit njuta av sommaren. Hoppas din öronvärk går över till helgen!

Vi hörs, kram Tina

Kamomilla sa...

Äsch då... hoppas ni båda blir friska fort!

Galleri MochB sa...

Uj då! Låter inte trevligt! Krya på er båda två. Men med sådär vackert gips läker det säkert fort ;O)

Lena sa...

Krya på er båda två, hoppas ni kan njuta av de sista sommarlovsdagarna ändå!

Moster och jag sa...

De var inte alls trevligt! Krya på er båda och hoppas ni till frisknar snabbt.
I morgon är det skolstart här, blir säkert bra de också.
Fina utebilder från sommarstugan.