torsdag 12 augusti 2010

Inredning

Utebilder sommastuga

Hej! Jag trodde inte att jag hade några läsare kvar, efter sommarens bloggpaus och några enstaka bilder jag bidragit med under sommaren. Så glädje blandat med förvåning är vad jag känner när jag läser era fina kommentarer som dyker upp här fortfarande. Tack söta, rara... ni får mig att vilja fortsätta blogga trots att jag allt som oftast känner att nu får det vara nog.

Min inredningsblogg har saknat temat inredning en längre tid nu, men jag har huvudet fullt av nya idéer jag vill förverkliga så fort vi flyttar hem igen. Förhoppningsvis förverkligas en del så jag kan dela med mig här på bloggen, för att återgå till temat inredning. Efter en lång tids paus har jag även nya inlägg på smyckesbloggen som du hittar HÄR

Idag firar vi makens födelsedag, så kalas är dagens tema och det blir inte mycket tid över för inredningstankar. Önskar er alla en bra dag!
Kram Sabina

6 kommentarer:

Lilith sa...

Klart att vi läsare finns kvar, och klart du ska fortsätta blogga också för dina inlägg är en frisk fläkt i tillvaron och dem vill man inte vara utan! :)
Inredning eller inte så är dina bilder alltid lika fina! Så härligt ni har det ute vid er sommarstuga.
Gratta maken och hoppas han får en riktigt fin födelsedag!
Kram Milla

alegni sa...

i totally agree with milla (sorry, min english mode är fortfarande på trots att jag redan vinkat av släktingarna på flygfältet :)

StrandviksVillan sa...

Men åååh så måååååånga stenar!! Wow så impad jag blir!! Vi försöker ju få till ett område på 4 x 5 meter och har det fortfarande inte klart... :S
Snyggt med klotträdet där i mitten, tror jag ska göra likadant ;) Hoppas det är väder för stenhämtning i helgen - nej just ja, vi måste ju börja få gräsmattan sådd också... med mera, med mera, håhå! Men nu blev jag verkligen inspirerad! Du får INTE sluta blogga!!

Kraaaam!

Cilla sa...

Vilken mysig blogg du har!!
Hittade hit via Limetwig & återkommer gärna :0)
Ha det bäst / Cilla

Lyckoslanten sa...

Så otroligt fint ni har det vid sommarstugan! Lyckat bygge på gång och så fint där med stenarna! Duktiga ni! Ha det skönt!

Lilja's Corner sa...

Vilket jobb ni gjort med stenarna! Jag är så imponerad!
Klart vi återkommer till din blogg - den är ju så vacker!