torsdag 25 mars 2010

Music

Dagens bild blir ett musik collage. Själv är jag inte speciellt musikalisk av mig men gillar att vi har instrument hemma som barnen kan spela på om dom vill. Oftast blir det tjat och gnäll innan pianoläxan blir övad, men det är trevligt när tonerna strömmar genom huset.

Vag gäller musik på bloggen, så har ni kanske märkt att jag tagit bort musiken. Jag vet inte om den är störande eller uppiggande. Vad tycker ni... musik eller inte musik på bloggen? Själv tycker jag det är trevligt när jag kikar in hos någon som har fin musik, men musiksmaken är så individuell.
Jag är tacksam för alla svar och det är trevligt när ni kikar in här, ha det gott!

Kram Sabina

7 kommentarer:

Limetwig sa...

Jag gillar din musik jätte mycket
:)
När man öppnar en blogg så bidrar musiken mycket till stämningen, gillar man inte det man hör så kan man ju faktiskt stänga ljudet...Så tryck nu på PLAY så vi får höra lite musik:)
Ha det bäst! Åse

StrandviksVillan sa...

Du har alltid haft fin musik i bloggen.
Enda gångerna det kan vara störande är om man sitter och bloggar på natten och inte är förberedd på hög musik helt plötsligt :S (om man har på volymen alltså)

Vi har ett keyboard hemma som barnen klinkar på ibland. Stora sonen är lite intresserad av trummor och dottern mest att sjunga och dansa :) Minns själv hur tråkigt det var med pianoläxorna... Nu har jag glömt hur man spelar.

Ha en riktigt fin fredag!
kram A-C

alegni sa...

jag väljer att vara kärringen mot strömmen igen, för jag tycker faktiskt det kan vara störande med musik på bloggar, inte minst för att jag ofta bläddrar i bloggar medan jag t.ex. talar på skype. sedan har jag ett annat problem och det är att låtar som jag inte hör till slut har en tendens att fortsätta spela i mitt huvud (ibland i flera dagar) och att lyssna på en låt till slut är tidskrävande för en "stressad" människa som jag... oh well, det där är mina problem, så låt dig inte störas av dem!
skön helg! kram

Ocean showroom sa...

Hejsan! Du hade fin musik på din blogg men jag tror att jag föredrar bloggar utan musik, i det stora hela. Mest för att jag gärna redan lyssnar på musik medan jag är runt på bloggpromenad! :-) Ha en riktigt fin helg! Kram Alexandra

Livet på Vestergård sa...

Musik blir man glad av. Sonen spelar trummor och gitarr och yngsta dottern spelar fiol och trumpet. Förr spelade också äldsta dottern piano och då hade vi ett sånt också i huset.
Musik på bloggar är lite blandat.Är det bra musik är det bara roligt, men ibland blir det för mycket.Men man kan ju alltid ta av ljudet...
Ha en skön fredag! Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

I det här huset skulle vi inte överleva utan musik eftersom alla i familjen spelar ett eller flera instrument. Det är ett kärt ämne och därför njuter jag också av den musik du bjuder på. Eftersom du har kommentarfält som popup, upprepas inte musiken från början när man kommenterar. Ibland kan ju flera sidor med musik kollidera eller om man lyssnar på Spotify, men då är det ju bara ett klick borta att stänga någondera.
Fortsätt med din musik om du vill och njut av helgen! ♥

Louise sa...

Fina "musik"bilder! Instrument kan vara så vackra! Håll musik om du tycker, man kan ju knäppa av ljudet...Ha en skön fortsättning på helgen!