lördag 27 mars 2010

Breakfast

Bild Gant


Godmorgon!
Jag har varit uppe med tuppen, även om det är lördag morgon och man kunde unna sig att sova lite längre. Men så är livet med en 1-årig morgonpigg tjej i huset! Hon tycker inte att mamma ska sova länge... varför sova när det finns så mycket annat roligt att göra??

Så jag har jobbat på datorn medan hon har sysselsatt sig själv, vilket hon tack och lov är bra på att göra. Nu har dom äldre systrarna även kravlat sig upp ur sängarna och det är dags för mig att duka fram frukost. Sedan är det full rulle här igen...

Ha en skön lördag kära vänner, så hörs vi igen.
Kram Sabina

7 kommentarer:

Ocean showroom sa...

Ha en fin lördag du också! Kram Alexandra

Limetwig sa...

Hoppas din Lördag blir skön och visst är det skönt att veta att man inte är sysslolös :) Åse

Livet på Vestergård sa...

Jag har också startat dagen ganska tidigt men våra tonnårsbarn ser man inte röken av före frammemot lunchtid i dag verkar det som :)
Ha en bra dag!

alegni sa...

jag vaknade också tidigt, redan vid sextiden, men låg och drog mig till sju då jag äntligen fick liv i kaffekokaren (gubben) ;) kram

Lyckoslanten sa...

Jo här var vi uppe efter sex eftersom vi skulle norröver. Frukost är något vi vill njuta av länge varje dag och det ser även din frukost ut att vara!
ha en skön fortsättning på helgen!

promenader på landet sa...

Första gången jag tittar in vilken jättefin och mysig blogg du har! Kikar gärna in igen! Kram Maria

Funccis sa...

Här en liten Willson som kommer about kl 6-7 meg glada slickningar i ansiktet. Men idag har nog matte legat mest hela dagen, husse skött marktjänsten. Simvastatin-biverkningar på gång. Trevlig början på "sommartid" till er!