onsdag 24 mars 2010

Påsk


Snart är det påsk. Vi har tagit ett stort kliv framåt i tiden igen, för just var det jul. Tar vi ett kliv framåt så är det midsommar. Men sakta i backarna nu! Inte ta ut det roliga i förväg utan njut av dagen här och nu.

Igår var min hjärna overloaded med kameratermer, så pass att jag inte rörde vid kameran på hela dagen. Vågade inte, för jag visste att ifall jag inte kunde hålla koll på vad jag lärt mig på "fotokursen" så skulle jag bli förbannad.
Saken blev inte bättre av att min man på kvällen kom hem, överlycklig som ett barn, med en ny videokamera  OCH ett filmredigeringsprogram. Till mig!!! "Det är din uppgift att lära dig programmet" sa han. Tack för det... jag som avskyr allt vad instruktionsböcker och manualer heter! Visst vill jag lära mig, och det är jag som har tjatat om en ny videokamera, men... jag är ingen Einstein och vet inte hur jag ska hinna lära mig allt. Det är bara att bita ihop och börja läsa. Men inte idag...

Idag är det onsdag = tjejträff. Det blir långpromenad i vårsolen, sedan tjejsnack över en kaffekopp. Jag kan bara konstatera att  TGIF (thank good I´m female) för det är dom små träffarna med tjejerna när vi ventilerar tankarna ut och in, som ger guldkant på vardagen. Mycket struntprat och mycket skratt... det är livet!

Sköt om er vänner!
Kram S.11 kommentarer:

Ocean showroom sa...

Då håller jag snabbt med; TGIF! :-) Ha en mysif date med tjejerna. Kram Alexandra

Lena sa...

Låter trevligt! Jag avskyr också allt vad manualer heter, trots (eller kanske på grund av) att jag i mitt jobb ibland varit tvungen att tampas med deras innehåll i minsta detalj...
Soliga hälsningar
/Lena

Livet på Vestergård sa...

Grattis till ny videokamera.Tänk vad det kan vara avskräckande att börja läsa tjocka manualer ! Men visst är det roligt sen när man fått det på klart.
Låter riktigt trevligt med er onsdagstjejträff!
Ha det bra.Kram Kicki

StrandviksVillan sa...

Hihi - det var en kul ny definition på TGIF! Man önskar verkligen att alla har ett gäng tjejer att träffa då och då, särskilt alla småbarnsmammor. Själv ska jag ut med "mitt gäng" på fredagkväll och äta texmex.

Visst är det kul att fota och redigera, även filmer, men det tar ju så mycket tid! Tyvärr... Lycka till, det går säkert bra :)

Louise sa...

Låter trevligt med tjejträff mycket mindre trevligt med manualer...jag hatar dem också! Vill helst lära mig genom att nån annan förklarar allt - det är väl det som kallas att försöka komma lättare undan hihi... :O) ha det bra!

Limetwig sa...

Va kul med en tjejträff alltid kul att få babbla och fnittra lite! Skulle själv gått ut i kväll men pga magsjukan i familjen så blir det soffan...jaja det kommer fler tillfällen! Ha det nice! Åse

Moster och jag sa...

Tjejträff är det alltid kul med! Prata av sej en stund och på det lever man länge.

Usch för manualer, men tyvärr så behövs de. Lycka till med nya video Kameran.
Hoppas promenaden var skön i vårsolen!!
Ha de bra! Maj-Gun

Lyckoslanten sa...

Enligt vad jag kan se är du fullärd när det gäller fotografering! Jättefina foton! För sex år sedan hade jag flera uppgifter att redigera filmer i ett filmredigeringsprogram och den ena filmen visas fortfarande på universitet. Idag minns jag inte hur jag gjorde. Repetition! Lycka till och ha en rolig kväll! ♥

Braheliving sa...

Onsdagarnaär värdefulla! De ger mycket energi.. Hoppas vi kan fortsätta med dem!

Kika in på min blogg. Du har en award som väntar..

Kram T

alegni sa...

hos oss gör vi så att maken läser manualer och sen berättar han för mig hur jag ska göra. jag hatar att läsa sådana.
vore kul med en ny videokamera, vår är modell "större" och blir därför inte använd längre. tack och lov att vi ändå använde den när barna var små, annars skulle man ju inte komma ihåg något från den tiden.
kram

Anonym sa...

Så snäll han är din T! Kan se honom framför mej, känna hans omtanke för dej och familjens bästa, att alla ska ha det! Manualer....jag har fullt upp med att räkna ut hur många maskor jag ska sätta upp till en tröja åt mitt barnbarn nr 4! Det kommer att gå långsamt dessutom då mina fingrar har styvnat och börjat krångla. Men en tröja ska hon få! Hoppas tjejträffen var givande!
Kraam! M.