fredag 18 december 2009

Julstämning

Julmusiken jag har tillsatt är för att försöka skapa lite julstämning här på bloggen. "Himlen i min famn" som Carola sjunger tycker jag är så fin, när våra barn har sjungit den i skolan. Visst är Carola bra, men barnen är klart överlägsna! :)
Gårdagens julöppning ute i kylan blev kort, kall och intensiv. Dock stämningsfull med vackra julsånger. Barnen prydde julgranen så fint med färggranna julprydnader, men den varma glöggen var den som gjorde susen! Mina fötter hann bli stela som is, och det tog mig tre timmar att tina upp hemma i värmen efteråt.
Men nu är julen officiellt öppnad även på vår gata. Julen är här!

Trevlig fredag!
Kram Sabina

7 kommentarer:

Louise sa...

Visst är det härligt med barnens julsånger, man får lätt julstämning. Angående godisarna på pepparkakshuset så hålls de nog kvar...eftersom det finns några godisskålar framme som man ibland kan ta en godis ur :O)

Hemmets ljuva stunder sa...

hej!

Nä nu får det vara nog :-)

jag ska lägga till musik på min blogg! sen gillar jag ju crola!

det är så fint!

Kram Lisa

Teija sa...

Kauniita perinteisiä koristeita.
Mukavaa joulua!

Anette Willemine sa...

Titter bare innom for å ønske deg en trivelig førjulshelg!

Klem fra Anette Willemine

alegni sa...

ja, fy sjutton så kallt det var igår. det tog hela natten för mig att tina upp efter gårdagens konsertutfärd, och ändå hölls den konserten inomhus. när far vi? (du skrev ju att vi skulle åka eller flytta till varmare breddgrader) :)
kram

Lyckoslanten sa...

"Himlen i min famn" är verkligen fin. Skön musik här. Våra elever sjöng så fint i går kväll också. Det blev aningen kallt med tunna strumpbyxor och klänning, men det var inte många minuter jag behövde vistas utomhus. Det blev glögg för mig i varje fall när jag kom hem. Ha en skön helg! ♥

Livet på Vestergård sa...

Barnens julsånger kan verkligen framkalla riktig julstämning.
Dottern spelade denna på trumpet på skolans julfest i går kväll.
Ha en mysig fredagkväll!