tisdag 4 augusti 2009

Stadstjej på landet


Jag har ställt mig själv frågan flere gånger - utan att få något svar! Är det ålderdomen... mammaledigheten... eller håller jag helt enkelt på att bli knäpp? Eftersom jag har blivit så betagen av gamla, väderbitna och fallfärdiga byggnader på landsbygden. Det måste absolut vara det senaste alternativet... jag håller på att bli knäpp! :)Jag kan känna en sån njutning av att vandra omkring ute på dom små vägarna på landsbygden och bara titta på allt jag ser omkring mig. Och njuta! Jag! Som är en stadsmänniska, och påstår att jag skulle vilja bo i en miljonstad! Vad har hänt? Jag är ju så gott som uppvuxen på landet... men det är årtionden sedan!
Vår sommarstuga ligger vid vattnet, bara en bit ifrån en liten by på landet. Det är där jag vandrar omkring, med min kamera som sällskap. Fotar lador, fallfärdiga gamla ruckel, blommor, höstörar... och jag tycker de är så vackra. (Folket i byn måste tro att jag är knäpp... ja, men det var väl dit jag var på väg...)
Jag känner ett lugn, det är så rofyllt, jag njuter av stresslösheten... det ÄR helt enkelt terapi. Det borde alla människor som lider av stress få uppleva. Ut på landsbygden! Det är livet!


Så känner jag idag. I morgon är en annan dag...

5 kommentarer:

alegni sa...

jag tror det har med åldern att göra... åtminstone i mitt fall ;)
kram!

Galleri MochB sa...

Jag hör definitivt också till den kategorin!! och jag är ju inte mammaledig... så då måste det ju ha att göra med ålderdomen ;O) Vackra bilder!

Lantligt förälskad sa...

Hej!

Jag kan inte sluta kika in i din blogg. Jag tror inte jag har kommenterat här innan.. Tänkte bara säga att din blogg är en inspirationskälla för mig. Jag håller på renovera mitt rum och det kommer bli New Englandstilen tror jag ;-)

Hoppas du får en fin dag, keep on blogging. Krams!

Anonym sa...

Det måste vara åldern Sabina ;-)
Alltid lika roligt att följa med din blogg och dina fina fotografier! Får mej alltid på bra humör! Hälsn. Anna-Lena /Singsby

Stjärnor & Champagne sa...

Ha Det måste vara åldern som föregående talare hihi. Härliga bilder som alltid. Är det dax för er att flytta hem snart? Urfina båtar kan jag bara säga.

Kramkram anne