onsdag 5 augusti 2009

Powerpark

Under sommaren står åtminstone ett besök till nöjesparken på programmet... och det har vi avlagt nu. Man kunde få hur många timmar som helst att gå när man är där... barnen älskar det! Och visst är det trevligt med alla karuseller och olika anläggningar, om inte annat så blir man glad av att se barnens förtjusta miner!

Idag är jag i alla fall nöjd med att vara hemma på stugan igen, i lugn och ro. Få njuta av solen som bara fortsätter att skina. Härligt! Hoppas ni alla får en fin dag, kram!

5 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Jag har varit till powerpark en gång, men då körde vi bara go cart. Jag vill jättegärna köra i den stora berg-och-dalbanan!

Sanna sa...

Vilka fina bilder!Visst är det roligt med nöjespark. I år åkte sambon med sin bror och sonen och jag blev hemma. Nästa år åker vi nog hela familjen då lillis kanske också kan åka i någon barnmaskin. :)
Ha en bra dag!
Kram Sanna

alegni sa...

hehe, så olika man kan tycka o tänka. själv tycker jag det är skönt att slippa åka till nöjesparken nu när grabsen blivit så pass stora. jag börjar ju må dåligt bara av att se på alla rackerier ;)
kram!

Stjärnor & Champagne sa...

Inget för mig men barnen tycker om nöjesparker, jag tittar helst på hihi...

Kramkram Anne

StrandviksVillan sa...

Där var vi både ifjol och i våras. Härligt ställe, den bästa parken vi besökt eftersom där är så vackert och städat och inte för stort (så man behöver inte springa för länge och leta efter bortsprungna barn)