söndag 23 augusti 2009

Jag njuter så länge jag kanDet har varit en härlig sommar... mycket nytt att uppleva med vår nya sommarstuga. Det känns lite vemodigt när det blir höst och man inser att sommaren snart är förbi. Nu bor vi inne i stan igen och när jag ser på blommorna här i vår lilla trädgård försöker jag att njuta av det vackra jag ser här. Tänk att rabatterna blev så fina, trots att de blev misskötta hela sommaren!

Tacka vet jag bloggen, som har blivit för mig som en dagbok med bilder. I vinter kan jag gå tillbaka i tiden och titta på bilderna från i somras, och minnas hur ljuvligt det var. Nu ska jag försöka inprogrammera min hjärna i höstläge, vilket inte är så enkelt!!! Försöker dra ut på de sista sommarkänslorna och njuta så länge jag kan...

4 kommentarer:

Skrållungar och skärgårdsliv sa...

Godmorgon!
Håller med om att bloggen blir som en dagbok!
man kan gå tillbax och minnas härliga stunder!
ha det bra idag!
Kram Nadja

mitt skärgårdsliv sa...

Vi får önska oss en soligt och varm höst så då känns sommaren ännu längre :) Som tur har vi ju våra dagböcker att gå till och uppleva sommarminnen på nytt. Önskar dig en trevlig söndag!

StrandviksVillan sa...

Visst är det bra med bloggen! Jag hade tappat bort ett recept, men det fanns ju nedskrivet där då :)

Jag håller också hårt fast vid sommaren! Igår kväll var jag ute på altanen till närmare tio och möblerade om, pysslade om blommorna, flyttade runt lite...

Ha det bra! A-C

alegni sa...

visst har det varit en underbar (men kort) sommar!
o ja, tacka vet jag bloggen, hur skulle man annars komma ihåg vad man gjort? o hur kommer man ihåg saker o ting från tiden före bloggen ;)
kram!