måndag 24 augusti 2009

Släktträff

I helgen hade vi släktträff vid min pappas sommarstuga på landet. Jag har tidigare visat inredningsbilder när jag och min syster stylade stugan som du kan se HÄR och HÄR
Vas Cult Design


Med respekt för mina kära släktingar visar jag inga foton från själva festen, men här är bilder från trädgården före festen började. Solen sken och det var ett perfekt augustiväder för att ordna med fest i trädgården för tjocka släkten.
Till dekorering använde vi blommor och växter som hittades ute i trädgården.


Min syster och jag hade bakat och ordnat för festen. Det är alltför sällan man träffar sina släktingar nuför tiden, och det var en uppskattad fest och många som dök upp.


släkting?


På kvällen när det var dags att åka hem träffade vi på en älghona med sin kalv. Det var tur att det fanns älgstaket längs vägen så att vi inte kolliderade. Eftersom kameran alltid är med, stannade vi för att ta några bilder. Vi stod ett tag och stirrade på varann, älghonan och jag, sedan vände hon om och sprang in i skogen igen.


En annan liten krabat fick följa med oss hem igår, men bilder på den får ni se en annan dag.

2 kommentarer:

alegni sa...

jag tycker om släktkalas o tycker absolut att vi borde ordna sådana oftare!
o så tycker jag det är obehagligt med älgar, jag tycker de kunde utrotas helt o hållet!
åh, vad har ni fått hem för en liten krabat?
kram!

Stjärnor & Champagne sa...

Tack känner mig bättre idag. Vilka härlig bilder jag har missat några dagar. Hihi älgen stod ju där perfekt för en bild. Hoppas att allt är bra med dig och din fina familj....

Kramkram Anne