söndag 28 juni 2009

Wake up!


Med ett förfärligt gällt tuttuduu-tuttutuu skräller den fina (men irriterande) Mickey Mouce brödrosten på morgonen när brödet är klart. Har man inte vaknat ordentligt innan - så nu har man!

Vi hade kasserat brödrosten hemma, för att istället återta den gamla brödrosten utan oljud ... därför att ingen orkar höra på skrället på morgonen. Men nu tog vi den ut till stugan, och jag förvånas fortfarande av att jag inte blir det minsta irriterad på Mickey här ute!
Kan hända det har något med sommaren och solen att göra... livet känns som en dans på rosor. Så inte ens det mest irriterande oljud kan störa en, eller få en att känna sig det minsta morgontrött!För den som har svårt att vakna upp rekommenderar jag varmt denna brödrost. Men den som har dåligt morgonhumör bör akta sig, med risk för irriterat humör genast från morgonen.
Brödrosten bör tas i bruk på sommaren! :)
Med de orden önskar jag er alla en god morgon!

5 kommentarer:

Vekarus sa...

:-) Voi kuinka huvittavaa minä olen suunnitellut tuota samaa paahdinta huvilalle

Ihanaa päivää!

Pink and white dreams sa...

Hej
vi har samma brödrost här hemma och jag blir lika glad varje gång den används. När vi var i Hangö förra helgen var jag tvungen att sjunga själv när den brödrosten inte hade någon musik :(
Ha en skön fortsättning på söndagen!

Sabi

Marita sa...

Hei hei! Hvilket kamera er det du bruker? Du tar utrolig fine bilder :-)

Teija sa...

No mullehan tuo passais oikeenkin hyvin :) ERITTÄIN aamu-uninen kun olen! Kauniita kuvia taas.

Sabina sa...

Tack Marita, eftersom du inte har någon blogg svarar jag här. Min kamera är en Nikon D80.