lördag 27 juni 2009

Underbart

Jag vaknade i morse av solens strålar som letade sig in genom fönstret, hörde fåglarnas kvitter utanför och såg upp mot en klarblå himmel. Det finns bara ett ord som beskriver känslan... underbart!
Tänk att det härliga vädret håller i sig... i flera dagar! Vi har njutit här ute vid stugan, från morgon till kväll. Svettats i solen, tagit ett dopp när det blivit för varmt, sett solen stiga upp över trädtopparna och gå ner i havet på kvällen.


Vår egen lilla sandstrand är en njutning i sig. Att den är liten spelar ingen roll... det är fantastiskt att ligga där... lyssna på vattnet som kluckar...se på båtar som åker förbi.

Vår lilla prinsessa har tom kastat skorna av sig, och njuter av att spreta med tårna medan hon sitter på stranden i kvällssolen. Livet är bra härligt, tror jag hon tänker. Av den lyckliga minen att döma.
Hoppas ni alla får en underbar helg!


3 kommentarer:

Vekarus sa...

Ihana ranta teillä! Poika totesi eilen, että meidän kivirannassamme on hiekkaa kivien alla ja alkoi tekemään hiekkarantaa :-)

StrandviksVillan sa...

Oj jösses så jag önskar jag låg där nu också! :D
Tack detsamma härlig helg till dig och familjen också!

Stjärnor & Champagne sa...

Dessa små barnfötter, underbara...Vad härligt att ni har lika fint väder som vi. Värmen håller i sig nästa vecka, fantastiskt..

Kram Anne