lördag 6 juni 2009

God morgon lördag

Vi steg upp i ottan, mannen och jag. Åt en skön frukost tillsammans i lugn och ro, planerade helgens program. Sedan åkte han iväg till bygget för att jobba. Alla tre barn sover ännu... det är så lugnt och skönt medan dom sussar sött. Snart vaknar dom och då är det fullt ös igen!

Solen skiner!!! Det kan bli en fin helg....hoppas!
Vad har ni för planer för helgen?

11 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Vilka goda mackor! Måste göra frukost nu!
Jag ska ha en överraskningesfest för min man som fyller 40 år snart. Det kommer 34 pers som han inte vet om ska komma. Har lite att stå i några timmar när han är iväg och spelar brännboll. Bäst att rusa!
Kram
Helena

Lilja's Corner sa...

Va skönt det låter. Och tänk, bara två veckor kvar till midsommar! :)

Själv har jag haft en långsam morgon i sällskap med en bok, en valp och en smoothie. Jag tror jag ska fortsätta i samma stil...

Signe 1 sa...

Ha en toppenhelg nu!! Vad mycket kul ni har framför er:-) Kram Sofia

Anna sa...

Hej !
Tack för din kommentar !
Ja,jag blev så kär i vispskålen så det fick bli en degskål också ! Så igår gjorde jag paj och använde bå¨da skålarna...:-)
Idag målar min man och jag är förkyld men ska åka och klippa mig.
Ha en bra dag.
Kram Anna

A home far away sa...

Wow vilken härlig bild och det ser så gott o nyttigt ut, mums!

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

mitt skärgårdsliv sa...

Så gott det ser ut!! Härligt med frukost i lugn och ro! Här har jag fixat med trädgårdslandet hela dagen, lite sent ute men bättre sent än aldrig! God fortsättning på helgen!

Aratorps Lena sa...

Underbar bild, mysigt med lite egen tid tillsammans! Jag har varit på trädgårdsresa i Skåne idag med ett gäng tjejer, ska lägga ut lite bilder...
Trevlig kväll! Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Mums vilka goa smörgåsar. Här har jag donat och varit och shoppat lite. Skulle ha behövt att städa, men näpp icke sa nicke..Tack snälla igen för ditt mail.

Kramis Anne

Sanna sa...

Mmm det ser gott ut!Hoppas du har en härlig söndag också!
Idag har jag fått ha underbar sovmorgon. Idag ska vi också gå på dop och så ska vi väl försöka hinna gå och rösta också. :)
Kram,Sanna

alegni sa...

mmm... mackorna ser läckra ut. jag har precis nu bestämt mig för att äta bröd i sommar. det finns ju inget bättre än goda mackor i gröngräset!
vi jobbar på med lite av varje. ingen stughelg i helgen p.g.a. vädret. sist o slutligen blev ju vädret inte så dåligt, men vi har fått en del gjort här hemma, så det är väl en mening med allt :)
skön söndag!
kram

Sjöboden sa...

Åhh vad härligt!

Bra val av musik, jag älskar Katie Melua :-D

Kram C