måndag 8 juni 2009

Sneak peek

Det har varit en helg fylld av arbete... men skönt arbete! Vi har varit vid sommarstugan, och thank good, börjar man se ett slutresultat så småningom. Inredningen börjar ta form och här kommer en liten sneak peek på detaljer.

Vi hade superskönt väder därute, trots att det var nordlig vind och rätt kallt. När det blåser från nordan har vi lä, och det var jättevarmt i solen på terrassen. Så mellan arbetspassen satt vi därute och njöt medans vi åt, drack kaffe eller bara tog en välbehövlig paus.

Jag har kommit rätt långt med mitt stenprojekt, tack vare att jag fick hjälp av mannen med att placera ut stockarna som kommer runt omkring (ma ord HAN gjorde det! och jag radade stenar). Det känns minsann i hela kroppen idag... mörbultad! Men jag ser en slutända.

Idag ska jag börja med mitt målningsarbete, som jag skrev om tidigare. Det är två gamla möbler som ska vara i barnens rum och dom ska jag ha klara till nästa helg. Med lite tur kan vi REDAN NÄSTA HELG börja flytta in möbler!! Jippii...

Så nu har jag inte tid att blogga mera. Tittar in till er andra bloggare när jag hinner. Hej svejs!11 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Vad kul att ni har hunnit så långt! Måste vara hur kul som helst och fixa och greja med allt detta! Hoppas ni kan börja flytta möbler redan nu till helgen! Bilderna ser så fina ut och man är nyfiken på att få se MER!
Ha det gott!
KRamar
Helena i Luxemburg

Vekarus sa...

Jag är också nyfiken och vill se mer ;-)

Ingeborg sa...

Hejsan!
Ser riktigt Sabina-aktigt ut! Jag väntar med spänning på att få se slutresultatet. Det är säkert roligt att vara på slutraken. Det verkar ju ha varit ett enormt projekt men jag förstår att du ändå samtidigt njutit av det. Det skulle jag nog med ha gjort.
Hoppas ni idag har det lika soligt som vi här i södra finland. Väntar på semestern och på vår badsemester-resa till östra Finland, där jag aldrig vistats tidigare.
Kram,
-Lotta

StrandviksVillan sa...

Spännande tider!!
Ni får verkligen en fräsch och vacker sommarstuga, nästan så ni kunde flytta dit ;)
Lycka till så ni får det klart till midsommar! Ser fram emot mera bilder :)
Önskar er en solig vecka! Åtminstone hos oss har det blivit sommar igen idag.

Vekarus sa...

Så trevligt att du hade varit på besök! Klart kan du kommentera på svenska! Jag kan ju läsa och prata svenska, men det är lite svårare att skriva (det är länge sen jag har skrivit sist).

Jag verkligen hoppas att ni får allt klart till midsommar! Vi får väl fira hemma istället...

Jenny sa...

Hej Sabina!
Jättefina detaljer!
Vad kul att ni kan börja flytta in möbler snart:)

Lycka till med målningsarbetet,

kram Jenny

alegni sa...

som alla andra väntar jag ivrigt på att få se bilderna på ert färdiga sommarparadis. det ser väldigt lovande ut, kan jag tala om för dig :)
kram

Aratorps Lena sa...

Hej! Mmmm jag ser att det blir fint... Mörkt trä och vitt, jätteläckert! Lycka till med dina projekt i veckan, du hinner säkert färdigt! Kram

Ocean showroom sa...

Så många fina bilder och fin blogg! Ha en fin kväll! -Alexandra-

Hemmalycka sa...

Jag vill se mer, det verkar vara så snyggt. Gillar stjärnan.
Kram Åsa

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå vännen...Inget avis på erat fina sommarhus. Nu är jag sååå nyfiken så nu får du visa mer hihi.
Kram till dig från mig / Anne