fredag 5 juni 2009

Detaljer

Det har varit ett ordentligt blåsväder nu i flera dar. Man vågar sig knappt utomhus. Blomkrukor och annat smått och gott som finns på gården flyger omkring, så man får akta sig för att inte få en skräll i huvudet! Bilderna nedan är detaljer från vår bastukammare.Spegeln har en rustik ram med rostiga spikar
Nedräkningen närmar sig, för inflyttning till sommarstugan. Min duktiga och flitiga man jobbar tappert varenda kväll för att vi ska kunna flytta in till midsommaren. Nu är köket färdigt monterat och kvar på att-göra-listan står golvet, som vi ska lägga nästa vecka. Före det ska tapeten upp i barnens rum och diverse småsaker fixas. Jag har ett litet målningsarbete på gång, som jag ska visa senare.

Idag ska jag och barnen åka ut och tvätta alla köksskåp och dammsuga byggdamm från väggar och fönster. En första grovrengöring. Härligt, när man börjar se en slutända så småningom!

Ha det gott alla ni som läser och

tack för alla kommentarer,

det är så roligt när ni hör av er!


5 kommentarer:

Vekarus sa...

Voi, kuinka jännittäviä aikoja elätte! Meillä ei taida olla huvila käytössä vielä juhannuksena, rakennusmiehiltä ei saa selvää vastausta, mikä ei ole lupaavaa...

Teille tulee kyllä todella upea huvila, ihanaa, että me muutkin saamme sen edistymistä seurata!

Hyvää viikonloppua!

Caroline sa...

Vad spännande att flytta ut till sommarstugan! Ser fram imot att se när ni kommit i ordning. Ha nu en häärlig helg! Kram C.

Anonym sa...

Usch vad det blev kallt å tråkigt! Här öser regnet ner för tredje dagen i följd. Hoppas ni har varmt inne i stugan, att ni inte blir förkylda! T är så duktig som kämpar på för sina flickor fyra! Kram ti honom!

Hemmalycka sa...

Vilken härlig känsla att det snart är färdigt, ert fina sommarhus.
Lite scizzo att ha recept på bakelse och samtidigt skriva om min diet, hahaha.
Jag åt ingen bakelse helt enkelt.
Just nu kan jag stå emot godsaker och hittar alternativ men imorgon vet man inte :))) det gäller att ge sig sjutton på det.
Kram hela dan
Åsa

alegni sa...

så många fina detaljer, sabina!
ert sommarhem kommer att bli som ett paradis på jorden, det ser jag av bilderna!
ha det gott trots stormvindarna!
kram