lördag 25 april 2009

Kusin vitamin

På våren brukar jag känna mig ganska trött, vilket jag inte tror mig vara ensam om... vårtrötthet alltså! Då försöker jag äta mycket frukt för att få i mig lite vitaminer, och även "tvinga" barnen att äta. Det är inte alltid lätt!
Att ha frukter framme, nära till hands, där man blir påmind om frukternas existens...det hjälper! Eller hitta på nya ställen att ha frukterna i... inte alltid dendär samma gamla fula fruktkorgen, som ingen varken ser eller rör!

Broste

Brostes porslinserie "check pattern" gillar jag, och använder den till väldigt mycket... tex. som fruktfat. Det finns tallrikar i två storlekar och en skål/djuptallrik. Jag använder dem alla till en massa olika saker... allt från serveringsfat till ljusunderlägg. Gillar färgerna, naturvit och brun.

Idag lyser solen, och jag tror att det blir varmt. Härligt! Ska snart gå ut på en långpromenad och njuta! Hoppas ni alla får en skön lördag och hinner njuta av det fina solskenet.

Kom ihåg att äta mycket frukter :)


4 kommentarer:

Villa Hemmet sa...

Godmorgon

Visst ger frukt och grönt lite extra välbehövliga vitaminer :)

kram o trevlig helg

alegni sa...

snygga fat.
vet du, jag har inte ätit en endaste en frukt sen i novembar...
det var HETT i skogen idag!
kram

Stjärnor & Champagne sa...

Frukt är underbart. Tyvärr har jag blivit sämre på att äta frukt sedan mina graviditeter. Försöker att ta upp det igen. Tyvärr äter inte barnen någon frrukt och maken är pollenallergiker och då är ju stenfrukter pest.

Stor kram Anne

Jenny sa...

Hej Sabina!
Visst är det gott med frukt!

Faten är jättefina:)

Ha en jättemysig söndag,
kram Jenny