söndag 26 april 2009

JAG + SYMASKIN = SANT!


God morgon på er!

Idag har jag varit uppe med tuppen, ätit frukost i all sköns ro medan resten av familjen ännu sover. Och så har jag dragit fram den gamla symaskinen, som jag tänker ta itu med.

Hittade ett tyg i klassiska marina ränder och kunder inte låta bli att handla (förstås!). Och nu har jag börjat sy! Inget avancerat, inget invecklat... utan just sådär passligt som håller mig på bra humör och inte får mig att bli irriterad och vilja slänga ut symaskinen genom fönstret.

Vad det blir får ni se senare...

4 kommentarer:

mitt skärgårdsliv sa...

Sällan jag är upp med tuppen men det hände sig här idag :) Så skönt att dricka morgonkaffe i tystnaden! Tyget är ju jätte snyggt, väntar med spänning på vad det blir!! Ha en riktigt bra dag!

Anonym sa...

"Nou e hä uuslit" sku din mommo ha sagt. " Händar tu va naa mä båånä å öövrian familj". Men som sagt förut, fina fina bilder!

Hemmalycka sa...

Spännande att se vad det blir för fint, snyggt tyg.
Kram Åsa

StrandviksVillan sa...

Gissar att det blir kuddar till sommarstugan...?
Visst är det kul att sy, har själv massor med halvfärdiga saker... Orkar bara inte ta fram maskinen, det blir så stökigt när jag drar fram alla tyger och sätter igång ;)

Idag började jag med att städa huset och göra en lätt lunch, sen har jag bara skrotat... Borde gå ut och hade menat det idag, men det blååååser så jättehårt!!