onsdag 4 februari 2009

Harmoni och balans

Jag älskar sand, stenar & snäckor. Över huvudtaget alla material som finns i naturen och som kan användas inom inredning. Eld, vatten, sten och trä... några av grundelementen inom Feng shui. Jag är inte så insatt i feng shui filosofin, men tror absolut på naturmaterialens lugnande effekt. De får oss att må bra och ger en harmonisk och balanserad tillvaro. Dessutom är de vackra att se på...Dessa snäckor plockade vi med barnen förra vintern i Thailand


Vill du veta mer om Feng Shui? I Sköna Hem ger feng shui konsulten Pernilla Eriksson svar på frågor HÄR

4 kommentarer:

Lilith sa...

Usch vad otäckt med din bekant som blev påhoppad av hunden! Man vet aldrig med främmande hundar. Där hemma flyttade det in en ny familj en bit ifrån oss, och när grannen var ute med sin hund kom deras schäfrar, som var lösa på gården, och anföll den mindre hunden - verkligen otäckt! Tror det var så att de fick en tillsägelse efter det.
Jag älskar också sand, snäckor och stenar! Och de är så fina att ta med hem som minnen från resor också! :)

ALEGNI sa...

jag gillar också stenar! jag kan gå i evighet o plocka stenar ute i skärgården där vi har vår stuga.
jag har en kusin som är feng shui-konsult, men jag ids inte låta henne komma hit o säga vad jag borde göra, för jag skulle ändå inte lyda henne. jag har mitt huvud för mig ;)

StrandviksVillan sa...

Håller med, det är rofullt med naturmaterial och deras nyanser.
Fina bilder och ny header!

Anonym sa...

Hej!! Här ramlade jag in!! Och så kände jag igen från Instagram! Eller hur(?)!! Kul, då skall jag titta in här sedan igen!!!
Kram