onsdag 4 februari 2009

Semester

Det vräkte ner snö hela dagen igår och inatt. Visst kan jag tycka att det är fint med snö, men eftersom jag nu redan längtar efter våren så får det vara nog! Kroppen börjar längta efter sol och värme...


En liten tröst i snöyran är att vi nu har vi bokat semesterresa till hösten. Hit, till den grekiska övärlden, åker vi tillsammans med syster och hennes familj i augusti. Det ska bli så skönt, hur ska vi orka vänta...

Har satt in dessa bilder så att jag ska få se på dem när livet känns allmänt trist (när solen inte lyser) och påminna mig själv om att vi har något trevligt att se fram emot.
Jag blir väldigt glad för alla kommentarer jag får. Tack för dem! Ni ska veta att jag läser alla, även om jag inte alltid svarar. Nu önskar jag er alla en skön fredag... mys tillsammans mer era nära och kära och ha en riktigt skön helg!

Kram S.

5 kommentarer:

Lilith sa...

Åååh vilka vackra bilder! Börjar också längta bort till sol och värme... Det ser jättefint ut dit ni ska, blir säkert en skön semester! :)
Vi har inte bestämt vart vi ska åka än. Skulle jättegärna åka till samma ställe i Kroatien som vi var till i augusti, och helst bo på samma hotell, men researrangören har inte just det hotellet på sin lista i år och de andra hotellen har betydligt sämre läge än det vi bodde på ifjol. Dessutom har de inte bara flygstolar just dit heller, hm... Känns liksom att vi inte blev riktigt "färdiga" med stället och staden utan skulle vilja åka dit igen och uppleva mer. Nå, vi får ta en funderare på vad vi ska göra. Det måste ju lösa sig på ett eller annat sätt!
Ha en riktigt skön helg! :)

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vi åker till Rhodos i augusti..ska bli underbart att få komma iväg då.
Kram Lotta

fyra i huset sa...

Åh vilka härliga bilder!! Har inte hunnit kika runt så mycket på alla bloggar idagarna. Stora tjejen kräktes först och fick sedan feber och nu halsfluss. Inge kul men nu har hon fått pencelin så vi hoppas att hon blir frisk snabbt.

Trevlig helg.
/NIna

Lilith sa...

Kan absolut rekommendera Kroatien, ett grönt och vackert land med mycket att se! Så har ni chansen att åka dit någon gång ska ni göra det! Kan i alla fall säga att stränderna inte är särskilt barnvänliga, speciellt inte så länge barnen är små, för det är stenig botten. Och stenarna kan vara väldigt vassa, sambon skar sig i handen på dem... Simskor är ett måste! Vissa simmade nog utan, men det skulle man aldrig själv ha velat göra. Men det var nog mycket barnfamiljer där vi var i alla fall.

Ingeborg sa...

Åh vad roligt att höra. Vi skulle oxå vilja åka till Grekland i sommar. Det är flere år sedan vi var där. Senast blev det Bulgarien, Albena närmare bestämt. Det vartrevligt där, Annors brukar vi hålla till på Åland alla somrar... skönt det med men inte riktigt det samma.
Här är rikligt med snö nu med. Barnen gick just ut ocyh skida TILLSAMMANS,,, wow. Roligt när storebror orkar vara med lillabror.
Ha en skön lördag och missa inte melodifestivalen.
Lotta