fredag 30 januari 2009

Semesterplaner?

Det är många som nu börjar planera sommarens semesterresa, och här ska jag ge ett litet resetips för den som har barn (över 5 år) och som inte ännu har besökt

Disneyland i Paris

Här finns något för alla. Barnen älskar att se de kända sagofigurerna, arkitekturen är fantastisk (kolla in sagoslottet i bakgrunden). Man fascineras... både som vuxen och som barn!

Det är inte en vanlig nöjespark. Vill man uppleva berg-och dalbanor och karuseller så är inte dethär rätta stället. Dethär är mera som en sagovärld som man stiger in i. Uppbyggd både ovanpå och under marken. Här finns sagoslott, spökhus, underjordiska "pirates of carribean" båtutfärd osv...


Man kan åka tåg genom vilda västern...

Stället vimlar av kända sagofigurer...

Paraden med de enorma rullande fantasiskapelserna...

Och är man en gång i Paris så är ju Eiffeltornet ett måste!

Au revoir!

2 kommentarer:

fyraihuset sa...

Vilka fina bilder du visar. Klart man blir sugen på att åka till disneyland. Kanske blir en tur nästa sommar då lillkillen är lite större. Vi planerar också en trip till det stora landet "over there" och då ska vi såklart åka till disneyworld med barnen.

Lycka till med dopet imorgon, det ska bli kul att läsa hur allt gått sen.

/nina

Lilja's Corner sa...

Vilka härliga bilder! Jag var faktiskt dit i våras. Vi var tre vuxna tjejer och hade hur kul som helst. Men jag vill dit igen - man hann ju omöjligt med allt fast vi var där i tre dagar!!