lördag 31 januari 2009

Dop & Utmärkelse

Idag är dagen när vår lilla prinsessa skall döpas. Allt är klart för festen. Huset är städat, kakorna bakade, tjejerna fina i håret (bara mitt hår som måste fixas ännu). Jag har provsmakat min favorit morotskaka. Den är så god (namnet till trots!)...ska skriva ner receptet senare.
Så har jag igen fått en utmärkelse. Denna gång av Ann-Christine med den fina bloggen Strandviksvillan. Tack snälla du... jag tar ödmjukt emot denna fina utmärkelse av dig... du som har så jättefin blogg!
Ann-Christine har även en fotoblogg, ACStyle med jättefina bilder som hon själv har tagit. Om ni inte redan har varit in och kollat så rekommenderar jag att ta en titt!

Det är väldigt svårt att välja ut någon att skicka en utmärkelse till, eftersom det finns så många fina bloggar. Denna gång har jag dock valt att skicka utmärkelsen vidare till två bloggar som jag gillar:

Caroline med den fina bloggen Sjöboden. Hennes inredning går i marint och New England-stil... som jag gillar mycket! Här ett smakprov från en av hennes egna bilder.
Den andra vill jag ge till Mia med den fina bloggen Galleri M och B. Hennes blogg innehåller också många fina bilder, och hon har ett trevligt inrett hem. Här ett smakprov från hennes fina kök.Jag hoppas att ni alla gör en visit till dessa fina bloggar... man får mycket inspiration från dem!

Önskar er alla en trevlig helg!

Kram S.

5 kommentarer:

Lilith sa...

Ni har en stor dag framför er! Önskar er lycka till, det blir säkert en minnesvärd dag! :)
Grattis till utmärkelsen! :) Den var du väl värd! Bloggarna du gav den vidare till är jättefina.
Ha en skön helg! :)

ALEGNI sa...

jag följer båda de bloggar som du gav utmärkelsen till, o de är värda uppmärksamheten, precis som din!
lycka till idag, hoppas dotra blir nöjd med namnet ni valt ut :)

Vackrare vardag sa...

Hoppas ni hade en fantastisk dag igår och kan pusta ut nöjda idag:) Man brukar ju bli lite trött efteråt med alla förberedelser o.dyl. I alla fall jag;)

Har annars inte kunnat kommentera din blogg under flera dagar i veckan. Ordverifieringen har inte varit synlig, men jag är ändå varit här inne och läst:)

Njut av söndagen!c

Galleri MochB sa...

Oj vilka trevliga saker man hittar här inne...:O) Tusen tusen tack! Det var snällt! Hoppas ni hade en jättefin dag igår! Kram Mia

StrandviksVillan sa...

Men oj, inte var det ju meningen att du skulle ösa fina ord över mig inte... Fast jag tackar och niger vackert :)
Jag gillar också bloggarna du gav utmärkelsen till. Mia bor ju inte långt ifrån mig och våra döttrar går på samma klass!

Roligt att höra att dopdagen blev fin! Visst är morotskaka supergott!