onsdag 28 januari 2009

Greengate

Inatt var det en liten prinsessbaby som höll mig vaken mellan 3 och 6! Det hör till ovanligheten, för hon brukar sova mycket bra. Det måste ha varit ordentligt med knip i magen för hon bara skrek. Det enda som hjälpte var att gå runt med henne i famnen. Genast jag stannade upp så började hon skrika. Så vi har vandrat fram och tillbaka... mellan köket, vardagsrummet, arbetsrummet, gästrummet, hallen , hjälpköket, köket... flera kilometer känns det som! Jag kan kanske hoppa över långpromenaden idag!? Men det är ändå friskluften som saknas. För de gaser hon släppte inatt var inte friskluft precis...hihi.


Igår kom paketet på posten som jag hade beställt från Greengate med nya sängöverkast till barnens rum. Egentligen är det ett täcke, som jag ska dela på mitten och sy kanten på. Då blir det exakt rätt storlek för tjejernas sängar. Måste skaffa nya kuddar också, så det lär nog bli till nästa vecka innan det blir klart. Jag har så mycket annat på gång nu och så blir det nog en promenad sedan senare idag!

4 kommentarer:

Lilith sa...

Visst är det både mysigt och skönt med bastu så här vintertid när det är kallt och ruggigt! Och att sen sommartid sitta utanför bastun och svalka av sig till fåglarnas sång är inte fy skam det heller. Förhoppningsvis blir det en bastu till sommaren om det går som planerat! :)
Hoppas prinsessan sover bättre i natt så att även mamma får vila lite!
Vilket fint sängöverkast, blir säkert perfekt i tjejernas rum!

Galleri MochB sa...

Om jag tror att det är vad det ser ut att vara så är det nog vi som gjort klockan för x antal år sedan...:O) Kanske den är köpt på gammeltorget under Jakobs dagarna... Härliga färger på sängtäcket. Är fortfarande på jakt efter ett till lillasysters säng.

Sjöboden sa...

Åh inte kul med vaknätter, min lille prins skulle ha mat varannan timme dygnet runt i över fem månader....
Vad fint det kommer bli på tjejernas sängar.

Kram C

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Dessa täcken skulle man kunna ha många av.
Kram Lotta