tisdag 27 januari 2009

Odd Molly

Igår var jag och köpte kläder åt mig själv till dopet. Jag for runt i flera affärer och sökte och provade, innan jag hittade det som jag ville ha. Det blev till sist en tunika från Odd Molly, silktopp Odd Molly och byxor NoaNoa. Jag har, liksom så många andra, drabbats av Odd Molly febern. Dom har så underbara kläder! Hela deras kollektion finns HÄR.

Nu ska jag börja röja lite här hemma. Väntar såå på att få se lite solsken... det skulle få mig att fungera dubbelt snabbare. Jag vill höra fåglarna kvittra, solen skina och vattnet droppa från taket! Inte är det väl för tidigt ännu...?

6 kommentarer:

Fyraihuset sa...

Va fin den var. Kul att unna sig själv fint också ibland.
Hittade du fina kläder till barnen också? Nyfiken som jag är :-D.

/nina

Galleri MochB sa...

Kan vara aningen tidigt för takdropp ännu... men visst skulle det va härligt. Fina kläder du hittade! Tycker mej känna igen fiskmåsarna på bannern här upp ;O)

StrandviksVillan sa...

Nja, lite för tidigt är det väl ännu, barnen borde ju få ett sportlov med massor av snö först, fast det lär väl inte hända...

Snygga kläder är det! Lycka till med festen i helgen!

ALEGNI sa...

så söta kläder, passar säkert en fin flicka som du!

Anonym sa...

Fin tunika du hittade, jag har en i blått från ett par år tillbaka som till min förtjusning finns (nästan) i vårens kollektion igen:) Lycka till med dopet!
Lotta

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Superfin tunika! Ja, Odd Molly har verkligen mycket snyggt - här är en till som är helt förälskad i en hel del av deras grejer :)

Underbara saker du visade Bloomingville, sådär skulle jag gärna vilja ha det hemma!

Lycka till med dopet! Det blir nog lyckat med allt gott och allt fint du fixar till!

Kram,
Ann