tisdag 17 november 2015

Let it snow!


Ni är många som håller med mig, det vet jag, när det gäller vädret och årstiden vi dras med nu just. Finns det någon trögare och mörkare och dystrare tid? Nej! Absolut peak season är här vad gäller mörker. Asfalten glänser svart när regndropparna strilar ner och det är så svårt att se något när man kör bil. Det känns som att man är helt omringad av mörker.
Blickar några veckor tillbaka och konstaterar att vi ändå har haft en superfin höst! Härligt , soligt väder och vackra färger i naturen. Men det är över, de fina färgglada löven är borta och nu råder bara mörker. Vad jag längtar efter snö! Lite vitt på marken skulle göra under för det becksvarta mörkret.  bild  från Pinterestbild lånad HÄR


bild lånad HÄR


När jag ser dessa härliga snörika bilderna börjar jag längta. Efter snö, efter jul. Så mysigt med stora snöflingor som dalar ner till marken. Lampor som lyser upp i mörkret och snöflingor som ger julstämning.


Hoppas, hoppas vi får snö snart!
.

4 kommentarer:

Petra sa...

Jaa, låt den vackraste av höstar övergå till en lika vacker vinter! Hoppas!

Funccis sa...

Snön lär ska vara här nu när som helst. Får se imrn då man slår upp ögonen.

HD Wallpapers sa...

I love winter white. So beautiful.

kristen stewart hot sa...

Hi there! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!