torsdag 29 oktober 2015

Black & White


Hallen hemma hos oss är nästa renoveringsprojekt som vi skall ta itu med så fort det blir passligt tillfälle. Jag surfar runt bland inredningssidor på nätet för att leta efter inspiration och jag vet redan att jag vill ha svartvit randig tapet på väggarna. 
(Bilder från nätet, Elle Decoration och  bloggerskan Juditas blogg Välkommen Hem)


Här under bilder från vår egen gråzon hall som formligen skriker efter nya tapeter! Spegeln och bordet skall bytas ut till svarta. Ni minns kanske den guldfärgade spegeln som jag målade om för en tid sedan. Den står bara och väntar på att få komma hit så småningom.


Trapporna skall målas gråa

Dessa tapeter har jag hittat som två olika alternativ till vår hall. Jag har svårt att ta ett beslut. Jag rädd för att den med bredare ränder skall bli för dominant och att jag tröttnar för fort på den. Den smalare igen är mera safe, inte så dominant, och man kanske inte tröttnar så fort. Men blir den för tråkig?Det är svåra beslut man har att fatta sig med ibland. Jag suckar åt mig själv över dessa "problem" jag bekymrar mig över men å andra sidan så är det bättre att tänka till ordentligt när man en gång gör så det inte blir något man ångrar sedan. Den gamla tapeten har vi haft i snart tio år redan och jag hoppas den nya skall kunna stanna lika länge.Hur ser det ut i din hall och har du något superbra tips att komma med så låt höra!.

1 kommentar:

lilla fröken Rosenlind sa...

Hej!
Jag skulle bli så hjärtans glad om du hade det virkade armbandet från Odd molly med oäkta diamanter i olika färger! Maila gärna femtiotalistisk@gmail.com Ha en bra dag!