söndag 13 september 2015

Viloläge
Precis som så många andra har jag dragit på mig en rejäl höstförkylning- passligt till helgen, och man är väl inte en sämre arbetstagare än att man ser till att man är frisk när måndag kommer! Åtminstone hoppas jag det, men hela helgen har jag spenderat i viloläge inlindad i filtar med varma drycker och näsdukar nära till hands. Lite synd med tanke på det fina vädret utomhus!  Men sanningen är nog den att mig har det inte gått någon nöd på! Den nya sängen vi köpte för ett par veckor sedan har jag mer än gärna spenderat helgen i. Fötterna och övre kroppen har turomvis åkt kana upp och ner och jag verkligen älskar den nya sängen! Inte bara för att den är så bekväm att ligga och läsa i och behändig när man bara med ett knapptryck får sängen att röra sig, utan den är verkligen skön och behaglig för min stela och oftast sjuka rygg. 

Så mycket tid som man sist och slutligen spenderar i sängen och så viktigt som det är med ordentlig sömn - så är det jätteviktigt att man har en bra säng. Sedan är ju frågan, vill man ha en hård eller mjuk säng och vilken modell lämpar sig bäst för just min rygg? Det är jättesvårt att veta och nästan omöjligt att i sängaffären bland mångfalden modeller hitta just den rätta. Vi har fyra veckor tid på oss att testa sängen och sedan får vi byta till en annan ifall vi inte är nöjda. Jag tror att jag är nöjd...
En sänggavel har jag också beställt, en sådan som jag länge har velat ha men den kommer först i november. Så nu har jag har något rolig att se fram emot i november då. 

En annan sak som piggade upp mitt humör mitt i den värsta förkylningsdrabbningen var utmärkelsen till månadens blogg bland Finlandssvenska inredningsbloggar i september. Tack för det!Nu önskar jag er alla en fin söndagkväll och bra start på den nya veckan!
Ät vitaminer, tvätta händerna och försök undvika dessa förargliga förkylningar!


.


2 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Tråkigt att du blev sjuk till helgen... Hoppas du haft en fin helg ändå och snygg säng ni har skaffat er. Kram Suss

Lyckoslanten sa...

Vilken underbar säng! Ska skynda mig till ditt inlägg i finlandssvenska inredningsbloggare!
Önskar dig en frisk vecka 38! ♥︎