söndag 14 juni 2015

Vår egen lilla oas


I förra inlägget skrev jag om alla de vackra trädgårdar som finns i gamla stan och det som är trevlig är att alla trädgårdarna är olika. Likaså husen. Vi har vårt eget hus och vår trädgård, som är långt ifrån någon blomsteroas. Men nu har vi fått planterat växterna och stenbelagt uppfarten. Och vet ni vad? Allt är färdigt. Äntligen! 

Det blev ett långt projekt, allt från att vi byggde en ny farstu förra sommaren och grävde upp hela gården. Det har tagit många etapper att få allting klart. Men nu kan vi sitta ner och pusta ut. Jag har visat bilder tidigare, men inte sedan allt blev färdigt, och här kommer mera bilder. Blir ni uttråkade får ni helt enkelt bläddra vidare.

Det blev en vit utesoffa, som jag hade på önskelistan. Här kan vi sitta och chilla när solen värmer, 
vilket dessvärre inte har skett många gånger ännu i sommar.


Ovanpå farstun finns en till solterrass och där ser vi solen gå ner på kvällen.Vi har en blomsterrabatt. Jee.. bara den växer till sig får vi njuta av både rhododendron, syrén och rosor.
Parkeringen har blivit stenbelagd och vi är riktigt nöjda med slutresultatet. Killarna som jobbade kunde sitt jobb. Eftersom vi bor på sommarstugan hela sommaren är det perfekt med en liten och lättskött trädgård hemma. Denna skall inte vara alltför svår att sköta!

.

6 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Härlig oas ni har hemma i stan ;))
Vi flyttar ut till torpet på söndag...och då ska jag fixa till min/vår oas också...längtar...det har varit så kallt och blåsigt så man har inte haft någon längtan dit....men efter midsommar så flyttar vi ut...det är mycket att göra med alla möbler och växter som ska köpas...men kul !!!
Trevlig midsommar!!
Kram

Ingela sa...

Vad fint ni har det! De gråa dörrarna blev nog supersnygga fast den gamla färgen också var charmig.
Trevlig midsommar!

Funccis sa...

Mycket stiligt och trivsamt! Trevlig Midsommar till er alla!! <3

Nilla Q sa...

Åh, så fint!!! Förstår att ni njuter där.

Kram Pernilla

ANETTESHUS.COM sa...

For en herlig uteplass. Så stemningsfullt og fint!

God søndag!
KLEM

Så Vitt Jag Vet sa...

Oj oj så fint ni har det i eran trädgård!
Kraam
Sanne