söndag 19 april 2015

TrädgårdsplanerTerrassmöbler

På vår lilla gårdsplan hemma i stan har vi en terrass som upptar nästa halva gården. Förra sommaren byggde vi ett staket mellan parkeringsplatsen och terrassen så vi har helt skyddad insyn till terrassen. Dessutom kommer vi att plantera buskar och växter i den lilla trädgården i vår som kommer att göra trädgården ännu mera skyddad.

Nu planerar jag nya utemöbler till terrassen och för att få lite mer enhetligt vill jag ha ha vitt möblemang. Kanske helt gammaldags traditionellt som det vita här under. Passar bra in i den lantliga miljön med förrådsbyggnaden.Sedan skulle jag vilja ha någon mysig bänk/soffa i andra änden av terrassen, uppefter det vita staketet. Där lyser kvällssolen länge på kvällarna och det kunde vara mysigt att få slänga sig där på kvällen efter jobbet. Hurudan den skall vara vet jag inte ännu, men den skall vara tålig och stå ute i ur och skur.

Trädgården

Den allra största utmaningen blir nog att plantera själva trädgården. Vi har haft en trädgårdsplanerare som har planerat själva trädgården utifrån våra egna önskemål så egentligen är det bara att skaffa alla växter och plantera. Men sedan skall trädgården skötas också. Inte så lätt eftersom vi flyttar ut till sommarstugan i slutet på maj och bor där hela sommaren. Mycket vitt skall det vara även bland blomstren.

Sist men inte minst så vill jag måla ytterdörren, svart eller grå. Och själva uppfarten där bilarna står kommer att bli stenbelagd med antiksten. Det kommer att bli hur fint som helst. 
Det är alltid så roligt att planera och bara man har en vision om hur man vill ha det så blir det bra sedan när allt är klart. Det krävs lite jobb innan dess och jag hoppas på varmare väder snart så vi kan börja plantera.


En fin start på den nya veckan önskar jag er alla som kikar in här! 


.

4 kommentarer:

Nilla Q sa...

Låter som roliga och fina planer för trädgården. Kommer säkert bli jättebra!

Kram Pernilla

House and Garden by Bia sa...

Mycket fint du visar ;)
Här har vi inte satt ut utemöblerna ännu....har inte haft tid helt enkelt...men det blir väl snart, men först ska jag plantera lite penséer, som jag är sen med i år....
Kram bia

Funccis sa...

Gör det inte alltför mysigt och bekvämt för då blir det svårt att välja, villan eller hemmet hihhii!! ;)

www.77yum.com sa...

情色a片分享俱樂部
線上視訊美女
校園美女a片影音視訊網
視訊情人網
Jav免費a片
a片免費看
免費a片下載
免費視訊脫衣視訊
080視訊聊天室