lördag 25 april 2015

En bra start på dagenVeckans höjdpunkt är nog helgfrukosten som man får njuta av i lugn och ro. Idag blev det bokstavligen lugn och ro när jag i min ensamhet fick njuta frukosten och läsa tidningen. Maken hade redan åkt iväg till sommarstugan, äldsta dottern är på resa och de två mindre sömntutorna sov en stund längre.

Jag startade dagen med en grön smothie. Mixade ihop vad jag hittade i kylskåpet. En banan, färsk spenat, rucola, fänkål. citron, honung, äppelsaft.. allt mixade jag till en skön blandning. Gott var det också och en riktig vitaminbomb som start på dagen.

Väckte sedan de små sömntutorna och bjöd på lite grön frukostsmothie, som dock inte fick riktigt den positiva uppskattning jag hade hoppats på. Yäk, var den yngstas reaktion. Spontant och rakt på sak. Men hon smakade lite i alla fall. Äldre dottern drack upp allt och tyckte tom att det var helt okay!


Kanske är det inbillning men jag har känt mig piggare hela dagen. Kan bero på solen. Eller att vi invigde grillsäsongen hemma. Eller långpromenaden tillsammans med mellandottern. Eller att jag äntligen fick fönstren tvättade. Eller så är det smothien.


Men en skön dag har det varit. Längtar redan till nästa lördag.


.

2 kommentarer:

Nilla Q sa...

Ser underbar ut, tycker man blir uppiggad bara av att titta på den! :)

Kram Pernilla

A House With A View sa...

Vilken fin bild! Superfräsch morgondrink :) Och en spontant ärlig kommentar fick du där också, haha :) Jag tror det är kombinationen av allt du gjort som bidragit till att du känner dig piggare, allt sånt ger energi.

Många söndagskramar aka