onsdag 25 mars 2015

Badrum

 
 
 
Ååhh, idag lyser solen! Härligt och fantastiskt är min första reaktion. Det behövs så lite för att man skall bli glad, bara några solstrålar... :)
 
Jag blir dessutom glad över era positiva kommentarer och det är roligt att ni uppskattar rundvandringen. Själv tycker jag ju också att det är så himla trevligt att kika in i andra hem så därför öppnar jag mitt eget hem för er. Det är ibland roligt att få se mera helheter och inte bara enstaka detaljbilder. Här kommer bilder från ett av badrummen...
 

Jag har förstås flyttat alla överlops saker bakom ryggen på mig, ovanpå en ful tvättkorg som står i ena hörnet. Så den sidan kommer jag inte att fota. Inredningsbloggare visar inte de ostylade vråna i sitt hem för sanningen är att det vill ingen se! Dammråttor har vi alla hemma i hörnen så det är inget vi vill se i inredningsbloggarna. Vi vill bara hämta inspiration till inredning och positiv feeling. Eller hur?
 Min man har själv kaklat badrummet och byggde samtidigt förvaringshyllor in i väggen. Praktiskt och bra att ha. Här kommer vi tillbaka till köket..

Rundvandringen fortsätter så småningom upp till övre våningen.

Fin onsdag till er alla!4 kommentarer:

Ingela sa...

Du har alldeles rätt om vad vi helst vill se. Hede öödit får vi nog av på hemmaplan.:)

Nilla Q sa...

Så fint och så kul att få en rundvandring i ert underbara hus! verkligen en massa inspiration, precis så som man vill ha det! :)

Kram Pernilla

Villa Ell sa...

Så fint med en svart kommod, det blev snyggt ihop med spegeln

Ha en fin dag

Kram Sandra

House and Garden by Bia sa...

Så fint och fräscht!!
Ha en toppenhelg, med eller utan snö...här blir det med snö !!
Kram bia