fredag 27 mars 2015

Vinden (tour de la casa de sabina)
Idag fortsätter rundturen upp till övre våningen. Här kommer vi upp för trapporna till den nyrenoverade aulan där taket höjdes förra sommaren och vi fick en dörr ut till vår nya balkong. Det skall bli trevligt i sommar när solen värmer och vi kan sitta ute på vår alldeles egna balkong som inte har funnits tidigare. Här inne blev det också mycket ljusare.Läshörna


Två trappsteg upp kommer man till barnens tv-rum. På bilden ser det ut som om rummet slutade här men på båda sidorna var den vita väggen slutar, både till höger och till vänster, fortsätter en korridor  som går till varsitt sovrum och till höger finns även badrum och bastu. Dörren rakt fram leder till förvaringsutrymme. Det har vi mycket av, dock lika fullt överallt.

I framtiden skall jag även ta er på en rundtur till tonårstjejernas egna rum här på övre våningen. Men det blir senare. Badrummet här på övre våningen skall snart genomgå en renovering. Mer om det senare.


Nu är det igen fredag och helg. Ikväll skall vi ha myskväll och se Lejonkungen, filmen jag aldrig har sett tidigare. För imorgon skall vi till grannstaden för att se musikalen "En värld full av liv" som baserar sig på samma film och som dottern medverkar i. Mer om den kan du läsa HÄR.


Trevlig helg!

.

2 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Blir så imponerad av hur stilfullt du har det i ditt/ert vackra hem! Tack för denna rundtur och så trevligt det låter med Lejonkungen. Jag ska på musikal idag också. ♥︎

House and Garden by Bia sa...

Så fint ni har ;)...alltid roligt med rundturer i hus/lägenheter ;))
Här myser vi nu, för ute regnar och blåser det...usch!
Kram bia