onsdag 24 oktober 2012

I LÖÖV...


I lööv being at home... Kom jag att tänka på när jag ser bilden på ett löv jag plåtade förra veckan. Har varit på resande fot mera än hemma den senaste tiden. Senaste två dagarna i arbetets tecken och förra veckan på nöjesresa. Men ååh så skönt det känns att stiga in genom dörren hemma och få sova i egen säng. Ingen hotellfrukost går upp mot morgonkaffet i eget kök!

Men hösten blir mer påtaglig för var dag som går. De fina löven har snart lämnat träden och kylan blir stramare för varje dag. Det har lovats snö till helgen och igen en gång slår kölden till utan förvarning - jag blir lika överrumplad varje år. Är det verkligen dags redan??? Att behöva ta fram vinterkläderna, byta till vinterdäck och vrida tillbaka klockan en timme?! Japp, så är det! Måste påminna mig själv om att njuta av de fina dagarna vi har kvar av hösten, och de fina löven!
 
Kram Sabina

3 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Så färgsprakande bild !!
Ja nog börjar det bli svalare... Vi hade frost första gången nu i morse. Men faktist jag har vinterdäcken på plats redan... Kan knappt tro det, min man har varit så snäll och bytt...
Förstår din känsla, nog är bäst att få komma hem...
Kraam
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Känns att det är riktigt kallt i luften nu. Hoppas att snön inte gömmer undan alla färgranna löv ännu på ett tag.

lyckobo sa...

Så fina bilder från er resa, och benen var ju verkligen lyxiga där på toaletten!!!
Ja tänk, vintern knackar på dörren, och på bloggarna börjar man redan skriva om jul...känns lite tidigt, men tiden går ju så fort så man knappt märker av det!

Ha det bra, och välkommen hem!