måndag 22 oktober 2012

WOW VILKA SNYGGA BEN!


Fotokvaliteten är inte den bästa eftersom bilden är tagen med iphone men själva innehållet är desto finare och därför värt ett helt eget inlägg.

Finare toaletter får man leta efter! Dessa skönheter till handfat hittade jag på Café Strindberg under vår vistelse i Helsingfors förra veckan. Tjusigt! Och är man själv mitt uppe i renoveringsprojekt och håller på och inreder ett badrum så går man inte helt oberörd förbi en toalett som denna. 

Jag kanske inte väljer precis likadana handfat till vårt badrum (rättare sagt hjälpkök) men stilen gillar jag. Golvlisten i kakel och själva golvkaklet är inte heller fy skam. Dessvärre är golvet och väggarna hemma redan kaklade, annars kanske dethär hade varit en idé....

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Där gick vi förbi, det blev andra cafeér för vår del den här gången. Men nästa gång får vi lov att gå in, om inte annat så för att kolla in de snygga benen ;)

alegni sa...

Jäklar så snyggt!
Tror dock man skulle få vara framme med trasa ganska ofta så inte de snygga benen skulle bli fläckiga av vårt kalkrika vatten här. Men armadis bussit ere.
Kram

Life's Silverlining and I sa...

Håller med väldans snyggt! Kan få flytta in i mitt badrum särskilt golvet :) kram Nilla

Braheliving sa...

Fina ben! Du får ta fram silverspray burken nu :)T

Louise sa...

Instämmer; snygga spiror :)