torsdag 23 augusti 2012

MUMS

 

 
 
Dessert a la Hästöskatan


Det har blivit mycket gott att äta i sommar, allt från grillat till goda desserter. Mums, säger jag bara men nu i höst är det nog dags att stå över desserterna och föredra sallader framom grillat. Jag tycker dock man kan unna sig gott och njuta under sommaren.
 
Ännu en helg med festlig sommarmat har vi framför oss nu inkommande helg då vi firar Venetziaden eller den sk. villa-avslutningen. Då är villasäsongen definitivt förbi, sorgligt men sant! Men Venetziaden är ett mäktigt fenomen här i trakterna när ljus, lyktor, raketer och brasor lyser upp hela nejden. En mycket vacker tradition!

Önskar er alla en trevlig fortsättning på veckan och trevlig Venetziad!
 
Kram Sabina

4 kommentarer:

alegni sa...

Det är flera år sedan vi firat veneziaden på stugan. Inte heller i år lyckas vi pricka in en stughelg just då. Vi ska hjälpa sonen att flytta till Åbo denna helg.
Hoppas ni får det gott! Och ja, snart får det nog vara ett slut på alla desserter och saker, håhhåh, vad de ställt till med. ;)
Kram

Min plats i solen sa...

Låter som en väldigt vacker tradition tycker jag.

Och de där desserterna ja... de är inte lätta att motstå. Kanske låter jag mig falla för de där frestelserna iallafall och istället får röra på mig lite mer. För desserter är ju så gott. ;)

Trevlig helg Sabina!

Kram Lotta

Livet på Vestergård sa...

I år blev det ingen villaavslutning för vår del eftersom vi besökte Dragsvik.
Håller med om att det är en speciell upplevelse med alla ljus, facklor och raketer och inte att förglömma den goda maten ;0)
Kram Kicki

lyckobo sa...

Hoppas ni hade en fin veneziad!?
Gotteligott ser desserten ut, borde verkligen minska på allt gott och sött nu när hösten är här, men det e ju så svårt så svårt....
hälsar en med en chokladkyss i handen :D