söndag 26 augusti 2012

VILKEN VENEZIAD!

Inte hade man ju kunnat tro att Veneziaden, eller villa-avslutningen, i år igen skulle bli en rekordvarm helg. Men så blev det. Härligt, underbart, fantastiskt! Ja, så har vi haft det. Vi har varit på våra vänners villa tillsammans med tre andra familjer. Barnen har lekt, vi har njutit av värmen, god mat, gott sällskap och helt enkelt haft det riktigt skönt!


Hade jag vetat att det fanns ett getingbo under den gamla bryggan hade jag låtit bli att gå dit ut. Blev stucken av två getingar då en hel getingsvärm omringade mig när jag gick ut på bryggan för att beundra utsikten.


Mem min söta väninna har råd till allt... en sockerbit på getingsticket suger ut giftet. Det fungerade! Svedan försvann på två röda efter att vi "behandlat" mig med sockerbitarna.

Vi åt så mycket gott! Här är barnens grillspett. Det var bara en bråkdel av allt gott som serverades.
Sedan sköt vi raketer, tände facklor och satt ute och hade det mysigt i höstmörkret länge, länge.

Nu är villasäsongen definitivt förbi men minnet av den härliga sommaren följer med oss under vintern och det är dagar som dessa som gör att man längtar till nästa sommar igen! Tack till M och P för en trevlig kväll!

Kram Sabina

9 kommentarer:

lyckobo sa...

Så otroligt mysigt ni ser ut att ha haft, men synd att du blev biten av getingar, icke kul :(...tipset med sockerbiten var superbra att lägga bakom örat om olyckan är framme nångång! Finfina bilder!!!!!
Ha det bra!

StrandviksVillan sa...

Som vår kväll, men vi var bara två familjer :) Satt ute på altanen tills midnatt och njöt av utsikten.

Anna-Lena sa...

Så mysiga bilder! Det blev inga raketer för oss i år, men nästa år hoppas jag! Usch för getingstick, men vilken tur att sockerbiten "botade" dig! :-)

Livet på Vestergård sa...

Så mysigt det ser ut! Vi missade hela det där i år men det kommer nya år :)
Kram Kicki

alegni sa...

ser SÅ mysigt ut!

Gugis Pärlor sa...

Ljuvliga bilder från en trevlig helg! Det lär ligga en hel del sanning i att en sockerbit alltid borde finnas i första hjälp-väskan utifall att bett inträffar ;O)

Kram Gugi

Louise sa...

Vilka mysiga bilder, gillar speciellt den som visar dukningen! har aldrig hört om sockerbitstricket men skall lägga det bakom örat :) Btw, kronan ovanför vårt köksbord är från Pentik, men en gammal modell :)

Camilla sa...

Vilka härliga bilder! Vädret var verkligen perfekt och det blev ett trevligt avslut på sommaren :) Tipset om sockerbiten får jag nog försöka lägga bakom örat jag med!

Lilja's Corner sa...

Där var det många ungar! :) Ni ser ut att ha haft det jättekul. Det hade vi också, ute på en holme. Man får vara tacksam för det vackra vädret vi hade.

Stämningsfulla bilder!