måndag 21 maj 2012

Våren
Hallå där ute i pysselbloggarna! Vad härligt att vi äntligen går mot ljusare och varmare tider. Kanske jag också skall få lite inspiration till att börja göra någonting? Jag menar inte som att stå på alla fyra och gräva i trädgården - det är inte min grej! Jag gillar inte att plantera och rensa och klippa... vet aldrig var jag skall klippa och när?! Men det finns så mycket annat att göra. Jag gillar att göra stenpartier och fixa gångar och arrangera fina krukor på terrassen. Det skall jag göra. Så fort det blir liitet varmare!


Nu har det varit fullt upp med kalasande och vårfesterna tycks aldrig ta slut. Förra veckan var vi på ett, denhär veckan blir det två och nästa vecka vågar jag inte ens tänka på! Faktum är att jag på riktigt önskar att maj månad skulle vara över snart. Inte bara för den kommande värmens skull!

Hur som helst så är det riktigt roligt att kika in hos er andra bloggare och se så mycket inspiration ni delar med er.

Ha det gott!
Kram Sabina

3 kommentarer:

alegni sa...

nej, nej, jag vill att maj ska vara lång som "sju fati år". när juni är här, tar sommaren slut på ett huj...
kram

Anette Willemine sa...

Å, ja er det ikke herlig når vi kjenner denne varmen og solen komme tilbake. Denne uken er det meldt så bra vær her i Norge, og gjett om jeg setter pris på det?!
Jeg gleder meg til å sitte på terrassen og se utover sjøen, gjerne en tidlig morgen, før alle andre har stått opp. Å ha stillheten for seg selv.

Ønsker deg gode dager!


Anette Willemine

Lyckoslanten sa...

Den här tiden på året är knepig. Man vill så mycket, men jobbet slukar all den tiden. Längtar efter mera tid och jag antar att det blir i juni. Men njut av den vackra dagen! ♥