fredag 20 augusti 2010

Sommarmat


Jag vet inte hur det är med er andra men åtminstone för min del blir det en hel del gott jag stoppar i mig under sommaren. Sommaren hör liksom till någon fri zon... man gör mycket sådant som man inte gör under vintern och man tillåter sig att gå över gränserna och njuta mer. Men det är ju det som är så skönt med sommaren! Man SKA njuta och man ska INTE tänka på alla kalorier man sväljer ner. Det kan man göra på hösten sen. Hmm... snart är det höst!

Sallader hör till min favoritmat året runt, så vanan trogen har jag ätit många sallader under sommaren (och mycket annat också). Idag har jag varit och handlat kräftor till helgens kräftskiva, som även kommer att bjuda på mycket annat gott. Så det blir ännu en helg i godis-mat-banor, men ännu är ju inte hösten här... :)

Önskar er alla en riktigt trevlig helg, med eller utan kräftor!

Kram Sabina

3 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Mmm sallader är alltid gott!
Håller med om att hösten ännu inte är här :)
Ha en rolig kräftskiva!
Kram Kicki

StrandviksVillan sa...

Jag skulle helst äta sallader och fisk eller kyckling varje dag! Och det har inget med vikten att göra!

Ha en riktigt kul kräftskiva!
kram!

PS. Vilken trevlig header du gjort!

Anonym sa...

Ja, mums vad sallad är gott! Och en del efterrätter som vi fått njuta av i sommar var så obeskrivligt goda... Med spänning väntar jag på kvällen och allt den för med sig (= förträffligt sällskap, god mat och underhållande program). Vi ses om ett par timmar, kram M