måndag 26 juli 2010

Mumin is rock!
Förra veckan besökte vi Mumindalen i Nådendal. Några av de berömda karaktärerna fastnade på bild, trots att det var stor trängsel och emellanåt tom. svårt att se alla figurerna i folkvimlet. Dom var generösa med kramar och bjöd ut kramar både till höger och vänster. Puh! I den värmen!!!Det är både spännande och skrämmande på samma gång att stå öga mot öga mot dom jättelika muminkaraktärerna. Åtminstone för minstingen i familjen. Efter vårt besök i Mumindalen är det bara mumin som gäller. Visst är det en upplevelse att vandra omkring i Mumindalen. Rekommenderas varmt för alla barnfamiljer!

8 kommentarer:

Moster och jag sa...

Ett besök i mumindalen hör verkligen till så länge barnen är små. Vi har varit där för flera år sen och det var så spännande för barnen.
Vilken söt dotter ni har.
kram!

Lilja's Corner sa...

En kompis till mig jobbade som mumin en sommar. Enligt henne var det underbart med alla glada barn men mindre roligt med värmen... Jag har varit till mumindalen en gång för länge sen och det var riktigt fint och trevligt.

Härliga bilder!

Anonym sa...

O va mysigt de ser ut! kanske nått att fundera på till kommande sommrar. Kram

Kamomilla sa...

jag tyckte det var nyss jag var där med familjen men när jag räknade tillbaka så var det ju för tio år sedan.. Jösses så åren går! men mumindalen var fantastiskt fin redan då :)

alegni sa...

fina bilder, i synnerhet de två sista!
vi har faktiskt aldrig varit till mumindalen, trots att våra grabs var stora muminfans som små. kanske mumindalen inte ens fanns då ännu. måste googla när den öppnades.
allt gott. ser fram emot fin post endera dagen :)
kram

Limetwig sa...

Vi va där för några år sen så det blir nog ett nytt besök nästa år tror jag när vår minsta är 4 år. Det är fint där och mina barn lär sig mycket om finsk kultur...:)
Ha det bäst! Åse

StrandviksVillan sa...

Jättefina bilder, särskilt som du redigerat dom!
Har aldrig varit dit, våra barn har inte varit så intresserade av mumin. Fast muggar och skålar samlar dom på ;
Mysigt ser det ändå ut där.

Lyckoslanten sa...

Vilka härliga bilder! Va gullig hon är lilltultan! Vi har aldrig varit till Muminvärlden. Ser att temaparken öppnade -93 och det var aldrig aktuellt med sönerna. Däremot har vi besökt Muminmuseet i Tammerfors.
Hoppas du har en skönskön sommar!