söndag 20 juni 2010

Allt har sin tid

Det pågår som bäst en omändring här på bloggen. Allt har sin tid - nu vill jag utveckla och ändra om. Ni som kikar in här får ha överseende ett tag. Tills jag får ordning på hela paketet.

Jag har ändrat om bredden för att få större bilder, i bredd. Undrar nu om det ser likadant ut på alla skärmar... ser ni två bilder i bredd eller kommer dom under varandra? Ack, dessa datorer!!!

Ha överseende, pliiis!


7 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Två bilder i bredd ser åtminstone jag.
Trevligt med stora bilder!
Har länge funderat på att ändra på min blogg också, men jag har inte kommit mig för ännu.
Ha en fin dag! Kram Kicki

Moster och jag sa...

Även jag ser två bilder i bredd.
Jaa.. inte är det så lätt med datorer, tar sin tid innan man får det som man vill ha det.
Vi borde också göra nåt åt vår blogg men det blir nog när höst mörkret faller.
Ha det bra vid villan! kram Maj-Gun

Tina sa...

To bilder i bredden ser jeg. Har prøvd på det sammme jeg også men får ikke mine bilder så store som dine ser jeg. Bredden min er på 800 pix tror jeg det var. Hva er din?

Erica sa...

Jag ser också bilderna i bredd!

Lyckoslanten sa...

Jag har en stor skärm, men ser även två i bredd på min allra minsta laptop! Jag gillar stora bilder! Jag antar att det är din plan att ha alla arkiv etc. längst ner. helt OK och mycket fräscht eftersom dina foton är magnifika! ♥

Nette Cecilia sa...

Jag ser två bilder i bredd ,jag sitter o försöker med samma sak när jag lägger in bilderna är dom ovanför varandra men när ja publicerar inlägget är dom bredvid varandra.Men när jag tittade på min blogg iden lilla bärbara var dom efter varandra,har storleken betydelse eller?Hälsn Nette

StrandviksVillan sa...

Kollar i min bärbara nu och visst är det två bilder i bredd :)
Usch ja, det är jobbigt att ändra i sin blogg, men ibland tröttnar man på den och vill "möblera om" lite. Ska du köra med bara en spalt nu? Ser ju stiligt och rent ut.

Trevlig ny vecka!