onsdag 26 maj 2010

Mannens nya älskling...

Ja, se karlar... det är det enda jag kan säga!! Mannens senaste påhitt, som han inte skulle klara sig utan (hah!), är en självgående gräsklippare. Gräset hann knappt börja gro innan han hade skaffat den.

Lika förtjusta i den är barnen, och inte att undra på för den beter ju sig som ett djur av något slag. Den yrar omkring över gräsmattan, plockar i sig gräs, och när den är mätt hittar den tillbaka till sitt eget bo (vart den går på laddning) och så vilar den en stund. Tills det är dags att bege sig ut igen...


Mannen vårdar sin nya leksak som ett litet djur. Kollar att den går på rätt tider, hittar tillbaka till sitt näste och främst av allt ... att den inte trillar i sjön!

Det bästa, enligt mannen, är att nu kan han göra två saker samtidigt. Rensa fisk OCH klippa gräsmattan på en och samma gång. Jihoo! Det är något som inte alla män kan (vi kvinnor kan göra fler än två saker samtidigt).

Näe, nu får jag lov att skriva lite snällare, för min man är världens bästa på en massa olika saker. Han har nu bl.a. byggt klart vårt badrum vid sommarstugan. Jag ska visa bilder så fort solen börjar värma och jag åker ut dit igen.

Men nu ska jag gå ut och klippa gräset :) 
So long!

10 kommentarer:

Vekarus sa...

Minä haluaisin samanlaisen kotipihalle (saareen ei onneksi tarvita) ja vielä imurin sisälle. Innolla odottelen kylppärikuvia!

Hemmalycka sa...

Hej
Det verkar ju strålande med en sådan gräsklippare men är det stor risk att den åker i vattnet? Då kan det kanske bli jobbigt att passa den hela tiden, hihi
Må så gott
Kram Åsa

StrandviksVillan sa...

Haahaha!! Ja se karlar och deras maskiner! Vi prioriterar verkligen ofta olika, vi kvinnor och karlar. Därför kan man inte snacka inredning med dom heller, dom förstår inte varför man ska ha nåt bara för att det är vackert om det inte är till nån nytta...
Men se det på det viset: nu kan han ju tillbringa tid med att sköta om dig istället för att ränna runt med en gräsklippare, hihihi!

alegni sa...

åh, har han fått en sån? jag tänkte precis som strandviksvillan, d.v.s. att han hinner paja hustrun mer nu ;)
joodå, visst ska matbordet målas. benen ännu före studentkalaset nästa vecka, men eftersom vi ska ha duk på bordet är det inte så bråttom med bordsskivan, så det får bli till ett senare tillfälle. du kanske noterade våra nya stolar också? dem beställde jag från ikea för 15 e stycket :) de gamla stolarna som hör till bordet ska också målas. senare...
kram

Stjärnor & Champagne sa...

Hahaha vi har en likadan på landet, vi kallar den för husdjuret/ Kram Anne

Lyckoslanten sa...

Så kul! En jag känner kallar en dylik "Helge" eller var det "Sven". Min man funderade på att skaffa ännu en gräsklippartraktor. tror bestämt att han hade glömt att denna mackapär finns. Ska påminna honom! De har sina egenheter de där männen, men de är ju bra att ha! Vi får hoppas att värmen hittar hit igen, åtminstone när det blir sommarlov! ♥

Hoffmans Design sa...

Hej så roligt med en ny leksak till mannen. Det e klart att det e jobbigt att klippa. Min man klagar alltid att ha har för stor gräsmatta men vi lyckades att förminska den med ett dubbelgarage. Men jag kan lova dej att han fortfarande måste springa runt med gräsklipparen. härlig bloggsida du har. Tittar gärna in igen.

Ha det Antonija

Louise sa...

Ja en sådan har jag någongång sett på bostadsmässan men tvivlat på att den faktiskt funkar?? tydligen är det en bra leksak :O)

Lena sa...

Den ser inte så tokig ut faktiskt, fast personligen skulle jag föredra ett riktigt får eller två att beta upp gräset ;-)

Anonym sa...

Din kusin lär ha vattnat fruns blommor med högtryckstvätt, kanske nån sorts hydraulik-teknik.....Ja se karlar, spec i eran ålder!!! Man kunde välan ha en dylik gräsklippare i Kimito, ringa en nummer på mobilen om en vecka si sådär som skulle starta upp klippandet därnere. När man kommer dit är gräset klippt och manicken i sitt "garage".