måndag 24 maj 2010

Aj lööv...


Förutom att jag älskar sol, sand och värme... och kan ligga på stranden och bara slappa och njuta av hettan... så älskar jag att vandra i skogen och lyssna till naturen och njuta av stillheten och lugnet. Att se de första bladen som spricker, blommor som slår ut, småkryp som vaknar till liv... aj lööv!


Med kameran i högsta hugg har jag vandrat och njutit vid sommarstugan. För er som inte ännu hunnit ut i naturen för att se de första sommartecknen bjuder jag på årets nyaste sommarbilder.

En trogen följeslagare har jag med mig, vart jag än går. Lilla Oscar, han älskar också att lukta på blommorna och vandra omkring i skogen.


Det är så rofyllt att sitta och titta ut över vattnet!

En underbar helg har det varit. Nu är det måndag och regnet öser ner, men vi vet att det är bara början av sommaren och vi kommer att njuta mycket i sommar.

En liten inredningsdetalj som avslutning. Senaste fyndet som jag införskaffade till sommarstugan är en ljuskrona som ska hänga ovanför vardagsrumsbordet...


Skön vecka till er alla goa bloggvänner!

Kram Sabina

11 kommentarer:

Vekarus sa...

Tuota samaa kruunua poika on toivonut huvilalle :-)

Ihanaa viikkoa!

StrandviksVillan sa...

Oooh! Är det en Pentik-lampa?

Och ääääh! Den där lila blomman du visar i närbild - det är såna som totalt tagit över min blombänk, grrr! Men tur att det går lätt att slita upp dom.

Förresten, så stilig enkel form du har på bloggen nu, aj lajk!

Vad är det för ras på hunden?
Ha en bra dag, imorrn blir det väl sol igen skulle jag tro.

Livet på Vestergård sa...

Naturen har så mycket vackert att erbjuda bara vi tar oss tid att njuta av det. Fina foton!
Ha en bra dag!

alegni sa...

våren år verkligen så himla ljuvlig, men allt det vackra kom så plötsligt att jag inte riktigt hunnit med än.
så klart att vädret skulle bli så trist nu när min arbetsbörda äntligen minskar något. nå, det är sådant man får ta. allt gott till er, klappa lurvbollen från mig också!
kram

Anonym sa...

Lovely pics, vännen! :) Kronan är kronan på verket! Hoppas vi ses i helgen. Vi tar med våra tekniska verktyg och lite annat smått och gott. Ha en bra vecka. Kram M

Louise sa...

Härliga bilder - igen - får man väl säga :O)

Limetwig sa...

Den dör kronan ser attans fin ut... Lovley! Visst har vi en underbar tid framför oss :)
Ha det bäst! Åse

Lilith sa...

Nu när regnet öser ner för andra dagen i rad och kvicksilvret inte orkat upp till mer än 8 grader skulle man gärna vandra på en varm, solig strand någonstans... Men det blir väl tid för såna dagar också ska vi tro! För sommaren har ju knappt hunnit börja än.
Vilka underbara bilder du bjuder på! naturen är verkligen som allra vackrast nu när grönskan fortfarande är så där skir och ljusgrön. Bara det skulle sluta regna skulle jag också gärna ge mig ut i skogen!
Ljuskronan ser spännande ut! Kommer säkert att göra sig fint i sommarstugan!

Stjärnor & Champagne sa...

Är precis likadan, älskar att bara ligga på en strand eller vandra i skogen. Härliga bilder och vilken lite följeslagare du har hihi. Jag har en jag också...
Kramkram Anne

Anonym sa...

Finfina bilder! Osci ser harmonisk och nöjd ut på sin ålderdoms höst. Vackra blommor på blåbärsriset, bra!! Ha det skönt, nu lyser solen i Vasa. Ma

StrandviksVillan sa...

Svar: Näpp, garaget byggde vi redan innan huset, så det är det inte. Riktigt kul med alla läsarnas gissningar :D