måndag 15 februari 2010

Vinter


Tack alla ni rara som skickat hälsningar på alla hjärtans dag! Själv höll jag mig långt borta från datorn igår, för att istället tillbringa dagen med familjen. Det var en underbart vacker dag, med sol som lyste ikapp med den vita snön. Efter att ha ätit "vändagsmiddag" på en restaurang i stan åkte vi ut till sommarstugan... som för tillfället är en ordentligt insnöad vinterstuga!


Snöskottning och lek i snön blev en avkopplande söndagssysselsättning. Jag ser fram emot sportlovet om ett par veckor, då vi tänker bo ute på stugan. Till dess ska ett par saker fixas... mannen ska bygga en tvåvåningssäng till tjejernas rum och jag ska försöka få mina syprojekt klara. Mer om det en annan dag...


Ha en trevlig vecka!

Kram Sabina

17 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Ni gjorde helt rätt som tog vara på det vackra vädret i går. Vad roligt att få se fram emot sportlovet på sommarstugan. Ha en bra dag! Kram Kicki

LOTTAS HOME sa...

Hej! Underbara vinterbilder! Klart man skall njuta av vädret och vara ute om man kan. Här är det sportlov denna veckan så det blir bus och mys med barnen.
Kram Lotta

Vekarus sa...

Upeita kuvia! Meidänkin piti mennä saareen, mutta mies on yhä sairaana...

Hvita Hjärtat sa...

Vackra bilder! Hoppas att det blir lika fint väder på sportlovet!

alegni sa...

underbart vackra bilder, så jag förstår att ni längtar dit ut.
kram

Noga Utvalt sa...

Hej Sabina!

Visst är det vackert med snö, verkligen som i sagoland.....MEN nu kan väl våren ändå smyga sig på liiiite!? Ska villigt erkänna att jag efterlyser våren!
Så fin sommarstuga ni har och vilket läge!

Ha en fin dag!
Kram Nadja

Galleri MochB sa...

Så fina bilder! Tänk så blå himlen kan va :O) Härligt...

Line fra huset på landet sa...

Åh, så herlige bilder. Også så morsomt å se vinter/sommerstugan både sommer og vinter. Nå lurer jeg på "sportslov"..kan det være det samme som "vinterferie" her i Norge ??! Tror kanskje det.

I ale fall...dere har et kjempekoselig fritidsbolig :)

Ønsker deg en fin mandags ettermiddag,

Klem,Line

Lyckoslanten sa...

Va' fint! Ni kommer att få ett superbra sportlov där. Hoppas vädret då blir typ så här, några grader varmare! ♥

Liljas Corner sa...

Er sommarstuga passar nog riktigt fint i vinterskrud också! Blir riktigt sugen på att åka ut till makens föräldrars villa på lite vinterpicnic.
Hoppas du har en riktigt go vecka!

Kram/Nina

Kamomilla sa...

Än så är det långt till vår... *gnolar*

Ocean showroom sa...

Hejsan Sabina! Vackert i vinterskrud också. Sitter med tv:n på här och tror minsann att vi kanske får guld. :-)Trevlig kväll. Kram Alexandra

Limetwig sa...

Men snälla söta du vilka UNDERBARA bilder du visar idag... Jag gapar av beundran :O Så härligt att ha en så fin plats att rymma till! Nä måste titta lite till...:)
Ha det bäst! Åse

StrandviksVillan sa...

Wow vilka bilder!!
Ser så kul ut med snön på stolparna :D
Underbart att tillbringa lovet på stugan, varför skulle den användas bara på sommaren? Ni kommer nog få massor med frisk luft då, vi ska hoppas på fint väder. Vi kommer också vara lediga hela familjen på sportlovet, för första gången!

I söndags var vi ute på isen, eller tja, den fanns väl under all snön :P Gjorde snöänglar, hoppade "bomber" och dök i snön, superkul!

Ha en riktigt fin dag!
kram-kram!

Anna-Malin sa...

verkligen underbara vinterbilder...
nästa vecka blir det fjällresa för oss och jag hoppas solen visar sig hela veckan....

ha det gott!

kram
anna-malin

Tezz från Kungens Kurva sa...

Höll mig också borta från datorn i söndags, såna vackra soliga dagar är för fina för att slösas bort inomhus :)
Hoppas att du får en riktigt fin dag idag också.

Anonym sa...

Sommarstuga? Herregud, det var nog den finaste sommarstuga jag sett. Blev helt grön av avis igen... Bilderna är krispigt isiga och ser djäv.... kalla ut. Jag är sååååååå feed up på snön och Österlen. En kombination som inte är helt lysande om man som jag kör 20 mil om dagen, i en liten Barbiebil (mina kollegors älsklingsuttryck över min Ford Ka).


LOL

Agneta